Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εκτός μεταλλίων η Κορακάκη - Έμεινε στην 6η θέση

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Βιταλίνα Μπατσαράσκινα από τη Ρωσία

Την έκτη θέση στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών κατέλαβε η Αννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η δύο φορές Ελληνίδα Ολυμπιονίκης με 157.4 βαθμούς δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια. 

Το μεγάλο όνειρο για την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν πραγματοποιήθηκε για την Αννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παρά το γεγονός ότι μπήκε στον τελικό με πολύ μεγάλη άνεση, στο ξεκίνημα του τελικού δεν τα πήγε καλά. 

Εμεινε πίσω στις 10 πρώτες βολές και παρά τη συγκλονιστική της προσπάθεια δεν κατάφερε να υλοποιήσει τον στόχο της. 

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Βιταλίνα Μπατσαράσκινα (Ρωσία) με 240.03, μια επίδοση που αποτελεί νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Το ασημένιο μετάλλιο φόρεσε στο στήθος η Αντοανέτα Κοσταντίνοβα (Βουλγαρία), ενώ η Ρανσίν Γιανγκ (Κίνα), που είχε κάνει στον προκριματικό γύρο Ολυμπιακό ρεκόρ κατέλαβε την τρίτη θέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε νέο «ράλι» η τιμή της βενζίνης – Έσπασε ξανά το φράγμα των 2 ευρώ το λίτρο
Λόγω της ανόδου της διεθνούς τιμής του πετρελαίου, καθώς και τη σημαντική μείωση στην προσφορά διυλισμένων προϊόντων
Σε νέο «ράλι» η τιμή της βενζίνης – Έσπασε ξανά το φράγμα των 2 ευρώ το λίτρο
Θεσσαλονίκη: Δύο οι συλλήψεις για την ένταση στα δικαστήρια – Τι λέει η αστυνομία
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την ένταση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Δικαστικό Μέγαρο
Θεσσαλονίκη: Δύο οι συλλήψεις για την ένταση στα δικαστήρια – Τι λέει η αστυνομία