Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απάντηση Κυριάκου σε Σιμόπουλο: Ο κόσμος γνωρίζει ποιος παλεύει για τον ΠΑΟΚ

Απάντηση στον βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Στράτο Σιμόπουλο, έδωσε ο Κυριάκος Κυριάκος, μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Λοιπόν για να τελειώνουμε και να μην ανακυκλώνουμε συζητήσεις.

Ο κ. Σιμόπουλος, σε συνέχεια μιας διαρροής περί δήθεν «αδυναμίας» μας να παραβρεθούμε σε σύσκεψη για το γήπεδο της Τούμπας, με την αρχική δήλωσή του έσπειρε αμφιβολίες για το πόσο «ζεστός» είναι στις επενδύσεις του ο κ. Σαββίδης.
Προφανώς αντιλαμβανόμενος τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε, ανασκεύασε λέγοντας ότι ως «ΠΑΟΚτσής από τα γεννοφάσκια του» ανησυχεί για κάποιες φήμες και ζητά δημόσια απαντήσεις.

Εδώ όμως είναι η μεγαλύτερη μπανανόφλουδα. Οι «φήμες» αυτές είναι παραμυθάκια που αναπαράγονται από συγκεκριμένο αθηναϊκό εκδοτικό συγκρότημα τους τελευταίους μήνες, στοχεύοντας στον εσωτερικό εκνευρισμό και τη διάσπαση. Και αυτό είναι μια απόδειξη τι διακινείται στους διαδρόμους και τι φτάνει να ανησυχήσει έναν κυβερνητικό βουλευτή της πόλης.

Εκείνον που πέρυσι δεν παραβρέθηκε στην ενημέρωση του Ερασιτέχνη για το ζήτημα της πολυϊδιοκτησίας γιατί το κλίμα ήταν τεταμένο. Στο δίπολο Σκευωρού-Αθώου δηλαδή, αποφάσισε… να μη ρίξει λάδι στη φωτιά. Και άντε, τότε ήταν τεταμμένο το κλίμα. Στις κατά συρροήν δικαιώσεις της ομάδας που υποστηρίζει «από τα γεννοφάσκια του», γιατί δεν εκδήλωσε τη χαρά του, εναντίον της σκευωρίας της ΕΕΑ των κουμπάρων;

Τώρα στην ομάδα που υποστηρίζει «από τα γεννοφάσκια του» δεν αντιλαμβάνεται τεταμένο κλίμα; Οι αμφιβολίες, οι φήμες και οι διαδόσεις για την ισχύ ενός ευεργέτη της ομάδας, της πόλης και της χώρας, αισθάνεται ότι βοηθούν την ομάδα που «υποστηρίζει από τα γεννοφάσκια του» ή τους ορκισμένους εχθρούς της που διασπείρουν αυτές τις ψευδείς φήμες, στοχεύοντας στη δική μας διάσπαση και αποσυσπείρωση;
Αν ο κ. Σιμόπουλος ως εκλεγμένος εκπρόσωπος της πλειοψηφίας αποφεύγει να πάρει θέση λόγω «τεταμένου κλίματος», ας έρθει μια μέρα στη Μικράς Ασίας.
Για να το κλείσουμε. Ο δημόσιος λόγος δεν είναι προνόμιο, είναι ευθύνη. Το να είσαι αντιδημοφιλής, παρεμβατικός, υπερασπιστής του δίκαιου, είναι ευθύνη που όσοι θέλουμε να την αναλαμβάνουμε, έχουμε και συγκεκριμένες υποχρεώσεις.
Να τρώμε το ανάθεμα, να είμαστε το ανάχωμα, να εξηγούμε, να δικαιολογούμε, να απολογούμαστε, να συμμαζεύουμε. Κι αν δεν το αντέχουμε, να φεύγουμε.
Κι αν κάπου αστοχήσουμε, ανθρώπινο είναι, όπως και η συγγνώμη”.

Σε νεότερη ανάρτησή του ο κ. Κυριάκος γράφει:

«Προς όποιον δεν κατάλαβε, ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει:
Η απάντησή μου δεν είναι στις ανασκευασμένες δηλώσεις -προφανώς μετά την πρωτοφανή αντανακλαστική «καραμούζα» (κατά το λαϊκότερον) που αντιμετώπισε από τον κόσμο- που επιμένει να αναρτά ο κύριος Σιμόπουλος. Το κουκούλεμα και το στρογγύλεμα δεν έχουν την αξία που θα είχε μια απλή συγγνώμη.

Ο κ. Σιμόπουλος είπε αυτά που περιλαμβάνονται στην ανάρτησή μου και πήρε την δημόσια -όπως επιθυμούσε- απάντησή μου, όπως και από τον Α.Σ.

Τέλος, τον ευχαριστώ για την επιβεβαίωση ότι παίρνω άξια το μισθό μου. Από εργοδότη. Όχι από τον ελληνικό λαό. Από τους ψηφοφόρους του και μη, κάποιοι από τους οποίους είναι φίλαθλοι της ομάδας που υποστηρίζει από τα «γεννοφάσκια» του, ή ακόμη και υπάλληλοι στις επενδύσεις του κ. Σαββίδη «που αναβάλλει».

Οι δικές μου ευθύνες είναι διαφορετικές από τις δικές του. Και ο κόσμος του ΠΑΟΚ γνωρίζει όντως ποιός σε «τεταμμένες περιόδους» παλεύει για την ομάδα και ποιός όχι.

Τέλος εδώ».

Ο κ. Σιμόπουλος από τη μεριά έδωσε συνέχεια στο θέμα δηλώνοντας: «Τα golden boys της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μου επιτίθενται. Μαζί τους και οι ευρύτερα σιτιζόμενοι από αυτήν που ανακάλυψαν την ομάδα μας με το ερχομό του Ιβάν. Προσφέρουν κάκιστες υπηρεσίες στην ομάδα. Στηρίζω ΠΑΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Δεν υποχωρώ σε πιέσεις και απειλές. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας 40 χρόνια και έχω πίσω μου πολλά ένσημα και πολύ - πάρα πολύ δουλειά. Στο θέμα του γηπέδου η κυβέρνηση έχει ενεργήσει όπως πρέπει. Τώρα η ΠΑΕ πρέπει να ακολουθήσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηλιόπουλος: Θα αναμέναμε ο πρωθυπουργός να είχε αποπέμψει τον κ. Ρωμανό
«Η αλήθεια θα λάμψει και το μεγαλύτερο σκάνδαλο της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της χώρας θα οδηγήσει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στην...
Ηλιόπουλος: Θα αναμέναμε ο πρωθυπουργός να είχε αποπέμψει τον κ. Ρωμανό