Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Αστέρα μπορείς, μπορείς, μπορείς να προκριθείς!

Αστέρα μπορείς, μπορείς, μπορείς να προκριθείς!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Οι Αρκάδες παρουσίασαν δυο πρόσωπα… Δεν ήταν καλοί στο πρώτο 45λεπτο, αλλά προηγήθηκαν και ισοφαρίστηκαν με πέναλτι-δώρο του Ολλανδού ρέφερι στη Ραπίντ, ενώ στο β'ημίχρονο ήταν εξαιρετικοί. Ο Αστέρας έκανε ένα κάρο ευκαιρίες, απείλησε, η αντίπαλος τον «ένιωσε και σίγουρα έδειξε ότι μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Καλύτερη η Ραπίντ,  προηγήθηκε ο Αστέρας

Η Ραπίντ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο ματς της Τρίπολης. Οι Βιεννέζοι μπήκαν δυνατά και στο 5'απείλησαν με τον Χόφμαν, ο οποίς βγήκε στην πλάτη της άμυνας των Αρκάδων, σούταρε, όμως ο Μπαντής απέκρουσε. Ο Αστέρας δεν μπορούσε να ελέγξει το ρυθμό του ματς. Να κυκλοφορήσει την μπάλα με αποτέλεσμα η Ραπίντ όχι μόνο να μην κινδυνεύει, αλλά και να απειλεί φθάνοντας στο 16'για 2η φορά κοντά στο γκολ. Ηταν η φάση, όπου ο Μπόιντ έμεινε πίσω για ένα κλικ στην προβολή που έκανε στη σέντρα του Μπουργκστάλερ και δεν πρόλαβε την πορεία της.

Και εκεί που η Ραπίντ έλεγχε το ματς, ήρθε στο 27' ο Ζησόπουλος κόντρα στη ροή του να δώσει το προβάδισμα στους Αρκάδες. Ο νεοαποκτηθείς μέσος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο στο καλοεκτελεσμένο φάουλ του Ουσέρο και με κάτι σαν προβολή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τσιώλη που μέχρι εκείνο το σημείο έδειχνε ανήμπορη να ελέγξει το παιχνίδι.

    

Αλλαγή συστήματος, πολλές ευκαιρίες ο Αστέρας

Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου, ο Τσιώλης άλλαξε σχήμα και πρόσωπα. Συγκεκριμένα, έβγαλε τον Ζαραδούκαι έβαλε τον Κάφα με αποτέλεσμα το 4-1-4-1 του πρώτου ημιχρόνου να μετατρέπεται άμεσα σρ 4-2-3-1 με τον Ουσέρο να περνά σε θέση αμυντικού χαφ.

Οι Αρκάδες συνέχισαν να σφυροκοπούν την εστία των Βιεννέζων και στο 59'ήταν η σειρά του Ντε Μπλάσις από πλεονεκτική θέση με κεφαλιά να απειλήσει με το 2-1 τους Αυστριακούς. Το γκολ, όμως, δεν ήρθε… Και στο 64' οι οικοδεσπότες λίγο έλειψε να το πληρώσουν με τον Μπουργκστάλερ, όμως, από πλεονεκτική θέση να σουτάρει άστοχα και άτσαλα.

Στο 66'το σκηνικό του β'ημιχρόνου επαναλήφθηκε με τον Λισγάρα να παίρνει ακόμα μία κεφαλιά σε φάουλ του Ουσέρο, όμως και πάλι ο Νοβότα να του λέει «όχι» διατηρώντας το 1-1. Στο 72' ο πρώην αμυντικός του Λεβαδειακού πήρε ακόμα μία κεφαλιά και προσπάθησε να απειλήσει, όμως και πάλι δεν ευτύχησε να πανηγυρίσει… Το σκηνικό επαναλαμβανόταν και επαναλαμβανόταν με τον Χουάνμα στο 87'να παίρνει τη σκυτάλη και να χάνει ακόμα μία ευκαιρία για το 2-1. Ετσι η ισοπαλία (1-1) έμελλε να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης με τους Αρκάδες να μην χάνουν, αλλά και να μην κερδίζουν για 5ο ευρωπαϊκό ματς.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: 27' Ζησόπουλος -31'πέναλτι Μπόιντ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κέβιν Μπλομ (Ολλανδία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 18'Πιπίνης, 31' Τσαμπούρης, 34'Κουρμπέλης, 90' Γκρατσίνι - 13'Μπέρεντ, 91'Μπουργκστάλερ.

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: -

ΔΟΚΑΡΙΑ: -

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ζησόπουλος, Ουσέρο (72' Γκρατσίνι), Ναβάρο, Ζαραδούκας (46'Κάφα), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (61'Χουάνμα).

Ραπίντ Βιέννης: Νοβότα, Τρίμελ,Σονλάιτνερ, Τιμπόν (46'Μ. Χόφμαν), Σράμελ, Πέτσος, Μπέρεντ, Σάουμπ (85' Γκρότσουρεκ), Χόφμαν (68΄ Ζάμπιτζερ), Μπουργκστάλερ,Μπόιντ.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ομαδική συζήτηση αλλά και τετ α τετ

Αδίκησε τον... εαυτό της η Ξάνθη!