Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Τα πρώτα χαμόγελα για Στοχ

Τα πρώτα χαμόγελα για Στοχ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Χούουμπ Στέφενς, μιλώντας για τον Μίροσλαβ Στοχ, τόνισε τις αμφιβολίες που είχε για τον βαθμό ετοιμότητας του Σλοβάκου εξτρέμ, καθώς περίμενε να τον δει στο φιλικό με την Καλλονή.

Το βράδυ του Σαββάτου, οι αρχικές αμφιβολίες του Ολλανδού τεχνικού έφυγαν με την εμφάνιση του Στοχ. Το γκολ που πέτυχε ο Στοχ, έντεκα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Οι κινήσεις του με ή χωρίς την μπάλα, η αυτοπεποίθηση που έδειξε να έχει, ο τρόπος με τον οποίον δημιούργησε κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα όσες φορές ξεκίνησε προσπάθεια από τα αριστερά γέμισαν με ικανοποίηση του Στέφενς αλλά και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Οπως πάντα, για κάθε νεοαποκτηθέντα, το ζητούμενο είναι το πότε θα αρχίσει να βγάζει στο γήπεδο τα αγωνιστικά στοιχεία που διαθέτει. Το σίγουρο είναι πως ο Στοχ δεν πέρασε απαρατήρητος το βράδυ του Σαββάτου. Ο Σλοβάκος είχε ένα ποιοτικό 20λεπτο στο οποίο σκόραρε, πήρε πρωτοβουλίες, προσπάθησε να βγάλει ασίστ και γενικά άρχισε από την πρώτη στιγμή να δικαιολογεί τον ντόρο που έκανε η απόκτησή του.

Οσο για τους φιλάθλους; Το χειροκρότημα που πήρε από τους περίπου 8.000 φίλους του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν στην Τούμπα, όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο φανέρωνε τις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν. Το γκολ που πέτυχε στο 57', σε ένα βαθμό, τις δικαίωσε.

Σε πολλούς, το γκολ θύμισε... Βιεϊρίνια

Κακά τα ψέματα, ο Πορτογάλος είναι το μέτρο σύγκρισης που θα κληθεί να ξεπεράσει ο Στοχ και στο πρώτο παιχνίδι έδειξε ότι αν μη τι άλλο θα το προσπαθήσει, από τη στιγμή που θυμίζει σε πολλά το αγαπημένο παιδί της «ασπρόμαυρης» κερκίδας. Ο Στοχ ήρθε στην Τούμπα για να πάρει φανέλα βασικού και με το πρώτο δείγμα γραφής την "κλείδωσε", τουλάχιστον για το παιχνίδι της πρεμιέρας, το Σάββατο, με αντίπαλο την Ξάνθη. 

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τα Κ.Α.Π.Η. του δήμου Θεσσαλονίκης βοηθούν τον «Άγιο Παντελεήμονα»

Υπεγράφη η γνωμάτευση για το «άρθρο 99» από το κράτος!