Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA παραχώρησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χούουμπ Στέφενς, η οποία μάλιστα φιγουράρει ως πρώτο θέμα.
Ο Ολλανδός τεχνικός αναφέρεται στην φιλοσοφία του, στους στόχους που έχει θέσει κάνοντας ξεκάθαρα λόγο για κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο τονίζει ότι δεν μπορεί να υποσχεθεί τίποτα.
Επίσης αναφέρεται στη νοοτροπία που θέλει να έχουν οι παίκτες του, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
«Μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω σε ένα ιστορικό σύλλογο με πολύ υψηλές προσδοκίες. Δεν χρειάζομαι μεγαλύτερο κίνητρο από αυτό», δήλωσε αρχικά ο Στέφενς.
Στη συνέχεια, γίνεται αναφορά στις δηλώσεις του Βρύζα για τον Ολλανδό: «Πιστεύει στη σκληρή δουλειά και την πειθαρχία. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά έλειψαν από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, μαζί με το ομαδικό πνεύμα και την ατομική ποιότητα των παικτών», σημείωσε αρχικά ο Στέφενς.
Σε ερώτηση για το αν ο ίδιος μπορεί να αλλάξει τα παραπάνω, ο Στέφενς τόνισε: «Θέλω τα πάντα να περιστρέφονται γύρω από την ομαδική δουλειά, την οργάνωση, το πνεύμα μας, τις εμφανίσεις μας. Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε πόσο αποτελεσματικοί ήμασταν και πόσο μακριά έχουμε φτάσει».
Όσον αφορά τον τίτλο είπε: «Θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν είμαστε οι μόνοι που επιθυμούμε το τρόπαιο. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερό μπορούμε για να είμαστε πρώτοι τον Μάιο, αλλά δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα. Μένει να δούμε αν οι προσπάθειές μας θα επιβραβευτούν με αποτελέσματα. Θέλω οι παίκτες μου να έχουν υψηλούς στόχους και ελπίδες, αλλά επίσης θέλω να γνωρίζουν και τις δυσκολίες που υπάρχουν».
Καταλήγοντας, ο προπονητής του δικεφάλου αναφέρθηκε και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Είναι πραγματικά ζεστοί και εκδηλωτικοί. Σε μία πρόσφατη προπόνηση στην Τούμπα ήρθαν 12.000 οπαδοί να φωνάξουν για την ομάδα. Είναι σημαντικό να τους κρατήσουμε στο πλευρό μας».