Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ντρισμπιώτη: Με δάκρυα στο βάθρο στον εθνικό ύμνο για το χρυσό (VIDEO)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η 38χρονη πρωταθλήτρια αφού παρέλαβε το χρυσό μετάλλιο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου

Η συγκλονιστική Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ανέβηκε για δεύτερη φορά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Μόναχο, μετά το θρίαμβο και στα 20 χλμ. βάδην.

Η 38χρονη πρωταθλήτρια αφού παρέλαβε το χρυσό μετάλλιο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Δείτε το βίντεο

Μετά το τέλος της διαδικασίας, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ ήταν περιχαρής και μίλησε τόσο για την τακτική που ακολούθησε όσο και για την προετοιμασία που έκανε όλο αυτό το διάστημα. «Σήμερα έτρεχα και ήξερα ότι δεν ήμουν μόνη μου. Είχα όλους εσάς που με στηρίξατε, σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη, όπως και ο προπονητής της καθώς αστειεύτηκαν με την υποδοχή που την περιμένει στο ξενοδοχείο από τα άλλα μέλη της αποστολής. «Εγώ έχω ζητήσει να πιω μια μπύρα», είπε κάποια στιγμή η 38χρονη πρωταθλήτρια Ευρώπης με τον προπονητή της στο τέλος των δηλώσεων να δίνει το «ΟΚ» για τη μπύρα και να κερδίζει μια μεγάλη αγκαλιά από την Ντρισμπιώτη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος τουρίστας από τη Βρετανία – Η σύζυγός του είχε αισθανθεί αδιαθεσία
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ο ίδιος
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί
Σκληρή κριτική από το γραμματέα της Νέας Αριστεράς στον πρώην πρωθυπουργό για το νέο του πολιτικό εγχείρημα
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: Δεν υπάρχει αξιοπιστία – Έχει χάρισμα, αλλά δεν αρκεί