Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Με 20άδα στο Γκελζενκίρχεν ο ΠΑΟΚ

Με 20άδα στο Γκελζενκίρχεν ο ΠΑΟΚ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Με την τελευταία προπόνηση που διεξήχθη στο καινούριο κεντρικό γήπεδο στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χθες, εν όψει του αγώνα με τη Σάλκε την Τετάρτη και  σήμερα το πρωί η αποστολή «πετάει» για τη Γερμανία.

Ο Χούουμπ Στέφενς παίρνει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές και θα αποφασίσει τελευταία στιγμή ποιους θα «κόψει», υπολογίζοντας προς το παρών στους Χακόμπο, Γλύκο, Λίνο, Κατσικά, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλη, Γεωργιάδη, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Νέτσιντ, Κατσουράνη και Λόρενς.

Η χθεσινή προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και ασκήσεις τεχνικής και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν διπλό και το πρόγραμμα τελείωσε με εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Οι Γκαρσία, Βούκιτς, Κωνσταντινίδης ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα, ενώ και ο Σπυρόπουλος έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Όλοι τους φυσικά δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή για το Γκελζενκίρχεν.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο Γκέλζενκιρχεν

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η αποστολή του «δικέφαλου» ενόψει της αναμέτρησης με τη Σάλκε για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι εκλεκτοί του Χουμπ Στέφενς θα πετάξουνι σήμερα το πρωί.

«Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα συναντηθεί το πρωί της Τρίτης, στις 07:30 στο γήπεδο της Τούμπας, απ' όπου θα αναχωρήσει με λεωφορείο για το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Η πτήση με προορισμό το Ντίσελντορφ θα απογειωθεί στις 09:00 ώρα Ελλάδος και αναμένεται να φτάσει στις 10:45 (*) στη Γερμανία.

Ομάδα και Διοίκηση θα μείνουν στο Εσεν σε ξεχωριστά ξενοδοχεία. Στις 17:45 (*) το απόγευμα θα δοθεί η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας, Χουμπ Στέφενς, αλλά και του Αλέξανδρου Τζιόλη στην αίθουσα Τύπου του «Veltins Arena», ενώ στις 18:30 θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον αγώνα. Τα πρώτα 15 λεπτά της θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Από την πλευρά των γηπεδούχων της Σάλκε, ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας Γενς Κέλερ και ο Μπένεντικτ Χέβεντες θα μιλήσουν στις 14.00 (*) προς τους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ η προπόνηση της γερμανικής ομάδας έχει προγραμματιστεί για τις 16.00 (*) στη «Veltins Arena».

Η ομάδα του ΠΑΟΚ μετά την προπόνηση θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο, ως την Τετάρτη στις 18:30 (*), όταν και θα αναχωρήσει για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα των Play-off του Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 20.45 (*). Η αναχώρηση της αποστολής από τη Γερμανία έχει προγραμματιστεί για τις 01.00 (*) τα χαράματα της Πέμπτης

* Ωρα Γερμανίας». 

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Χρηματοδότηση € 200.000 για έργα υποδομής στο δήμο Λαγκαδά

Στις 25 Οκτωβρίου η δικάσιμος για το «άρθρο 99»