Επιστρέφουν σιγά- σιγά οι τραυματίες στον ΠΑΟΚ. Ο Κοστίν Λάζαρ μίλησε στην ιστοσελίδα fanatik.ro και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί. Σε δυο ημέρες θα αρχίζω να τρέχω. Είχα μια μυϊκή ρήξη στο αριστερό πόδι. Η επαναφορά μου θα ξεκινήσει σύντομα και μέσα σε δύο εβδομάδες θα είμαι έτοιμος", τόνισε και πρόσθεσε ότι: «Ήθελα να παίξω με την Τουρκία και την Ουγγαρία. Τηλεφώνησα και τους ευχήθηκα καλή επιτυχία, είμαι σίγουρος ότι μπορούν και χωρίς εμένα. Ο αγώνας με την Ουγγαρία είναι ο πιο σημαντικός γιατί έρχεται πρώτος. Αν έχουμε πάρει την ισοπαλία ή κερδίσει, θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες με την Τουρκία από ψυχολογικής πλευράς».
Εν τω μεταξύ, επιστροφή στην καθημερινότητα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ την Τετάρτη (4/9), μετά το ρεπό που τους παραχώρησε ο Χουμπ Στέφενς την Τρίτη (3/9). Η προπόνηση εστιάστηκε περισσότερο στην φυσική κατάσταση, με τον Τσίμα Ονιέικε να… τρέχει αρκετά τους ποδοσφαιριστές και ακολούθως να τους βάζει σε πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Λάζαρ,Λίνο και Λόρενς ακολούθησαν μετά τη θεραπεία τους ατομικό πρόγραμμα, με τον Βραζιλιάνο να ακολουθεί και πρόγραμμα με μπάλα. Ο Αθανασιάδης ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα θεραπείας στους κοιλιακούς προσαγωγούς και δεν προπονήθηκε. Τέλος, ο Στέλιος Κίτσιου κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων και θα απουσιάσει από την Παρασκευή ως την Τρίτη.
Τετράτζε: «Πιο έμπειρος ο ΠΑΟΚ»
Ο Γεωργιανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και διεθνής με την ομάδα τη Σοβιετικής Ένωσης, ο οποίος πλέον ασχολείται με την προπονητική, αποτέλεσε τον... πλέον κατάλληλο άνθρωπο για να δώσει οδηγίες σχετικά με τον «δικέφαλο»!Και σε δηλώσεις του που έκανε σε ΜΜΕ του Καζακστάν είχε μόνο καλά λόγια να πει. «Ο ΠΑΟΚ είναι υψηλής ποιότητας ομάδα που προτιμά να παίζει συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Έχει ικανούς παίκτες που μπορούν από μόνοι τους να κρίνουν την έκβαση ενός αγώνα. Ωστόσο η Σαχτιόρ είναι ικανή να σταθεί αξιοπρεπώς και γιατί όχι, να φτάσει ακόμα και στη νίκη. Είναι σημαντικό για τη Σαχτιόρ να είναι σίγουροι για τηις ικανότητές τους και την απόδοσή τους στο παιχνίδι. Τότε κάτι θα καταφέρει. Το κύριο είναι να μη δειλιάσει. Σε γενικές γραμμές, ο ΠΑΟΚ είναι πιο έμπειρος», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σε απολογία ο ΠΑΟΚ
Σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League κλήθηκαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στην 3η αγωνιστική. Επίσης σε απολογία κλήθηκαν και οι Εργοτέλης, ΠΑΣ Γιάννινα.