Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυτή είναι η επετειακή φανέλα του Άρη (ΦΩΤΟ)

aris-vikelidis
Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Φέρει το καλλιγραφικό Α στο στήθος, το πρώτο επίσημο λογότυπο της ομάδας

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Αρης, με αφορμή τα 109 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας, τα οποία θα γιορταστούν στις 25 Μαρτίου. Οι Θεσσαλονικείς, όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση, «...τιμητικά, λοιπόν, επαναφέραμε την πρώτη επίσημα καταγεγραμμένη φανέλα στην ιστορία του Αρη, που φορούσαν οι αθλητές το 1914-1915. Μια φανέλα, που φέρει το καλλιγραφικό Α στο στήθος, το πρώτο επίσημο λογότυπο της ομάδας μας. 

aris_fanela.jpg

Αυτή αποτέλεσε το πρώτο βήμα σ' ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο, τον ιδρώτα, τον μόχθο, τους πανηγυρισμούς και τους θριάμβους! Η "ARIS FC επετειακή φανέλα 109 χρόνων (LIMITED EDITION)" θα είναι διαθέσιμη ΜΟΝΟ για προ-πληρωμένες αγορές αποκλειστικά μέσω e-shop, ενώ είναι περιορισμένης έκδοσης, καθώς τα κομμάτια που θα λανσαριστούν ανέρχονται στα 109 αριθμημένα!». 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παύλος Μαρινάκης: «Οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη από νέες αυταπάτες»
«Δεν μπορείς να παρουσιάζεις ως καινούριο ένα πολιτικό προϊόν που οι πολίτες έχουν ήδη δοκιμάσει και έχουν απορρίψει» είπε για τον Αλέξη Τσίπρα
Παύλος Μαρινάκης: «Οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη από νέες αυταπάτες»