Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Πειστικές εξηγήσεις από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ζητά ο Αυγενάκης

Πειστικές εξηγήσεις από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ζητά ο Αυγενάκης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η υπόθεση με τους Πολωνούς διαιτητές επιβάλλει πειστικές εξηγήσεις προς τους φιλάθλους, αλλά και τις διεθνείς ομοσπονδίες, αναφέρει

Πειστικές εξηγήσεις από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, με αφορμή την υπόθεση με τους Πολωνούς διαιτητές που επρόκειτο να «σφυρίξουν» την αναμέτρηση ΑΕΚ-Αρης για τα πλέι-οφ της Super League ζητά ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Με ανάρτησή του στο twitter, μάλιστα, ο Λευτέρης Αυγενάκης υπενθυμίζει με νόημα ότι «η ανεξάρτητη λειτουργία της ΚΕΔ/ΕΠΟ, όπως ορθότατα περιγράφεται στην Ολιστική Μελέτη, δεν μπορεί να ερμηνεύεται ως "ασύδοτη λειτουργία"».

Και καταλήγει: «Η υπόθεση με τους Πολωνούς διαιτητές επιβάλλει πειστικές εξηγήσεις προς τους φιλάθλους, αλλά και τις διεθνείς ομοσπονδίες».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κικίλιας: Το 2023 θα εξελιχθεί καλύτερα από το εξαιρετικό τουριστικά 2022

Ήττα για τον μαχητή Άρη στην OPAP ARENA από την ΑΕΚ