Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΑΟΚ: Σοκ με Νάρεϊ - Μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα μετά από Covid

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Εισήχθη στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα – Θα μείνει τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκτός

Σοκ με τον Κάλεντ Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ. Ο Γερμανός εξτρέμ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και, τελικά, διαπιστώθηκε ότι έχει μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα. Βάσει του ανάλογου πρωτοκόλλου, θα απέχει από τις αθλητικές δραστηριότητες για τουλάχιστον δυο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να χάσει το υπόλοιπο των πλέι οφ και θα λάβει φαρμακευτική αγωγή μέχρι η επανεξέταση να δείξει διάλυση των θρόμβων.

Αναλυτικά σε ιατρικό δελτίο ο ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κατάσταση της υγείας του Κάλεντ Νάρεϊ.

» Ο Γερμανός λόγω ενοχλήσεων στο αναπνευστικό εισήχθη στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων, οι οποίες αποτύπωσαν ευρήματα που συχνά εμφανίζουν άνθρωποι που πέρασαν με ή χωρίς συμπτώματα Covid-19 (μικροθρομβώσεις σε αγγεία του πνεύμονα).

» Βάσει του ανάλογου πρωτοκόλλου, ο ασθενής θα απέχει από τις αθλητικές δραστηριότητες για τουλάχιστον δυο εβδομάδες και θα λάβει φαρμακευτική αγωγή μέχρι η επανεξέταση να δείξει διάλυση των θρόμβων. Η κατάστασή του δεν εμπνέει περαιτέρω ανησυχία και ο Κάλεντ θα επιστρέψει σπίτι του μετά το πέρας και τον υπόλοιπων προληπτικών εξετάσεων».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Το 87,4% των πωλήσεων ακινήτων στη Θεσσαλονίκη αφορά κατοικίες, ενώ το 87% είναι άνω των 20 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της RE/MAX Ελλάς
Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς