Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έπαιζαν πλάνα Άρη και Ηρακλή την ώρα που μιλούσε on air ο Λουτσέσκου (VIDEO)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τι συνέβη την ώρα που μιλούσε σε τηλεόραση της Ρουμανίας

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό της Ρουμανίας, ωστόσο την ώρα που ο προπονητής του ΠΑΟΚ μιλούσε, πίσω του έπαιζε βίντεο με οπαδούς των Άρη και Ηρακλή.

Ο Λουτσέσκου βρίσκεται στην πατρίδα του την Ρουμανία, με τον έμπειρο τεχνικό να είναι καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία οι αρμόδιοι υπέπεσαν σε σφοδρό λάθος.

Συγκεκριμένα την ώρα που ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις, πίσω του υπήρχαν πλάνα από ελληνικά γήπεδα, ωστόσο αυτά δεν είχαν μέσα τους «ασπρόμαυρους» αλλά τους οπαδούς του Άρη και του Ηρακλή.

Μάλιστα το συγκεκριμένο σκηνικό έγινε αντιληπτό νωρίς, με τον σκηνοθέτη της εκπομπής να αλλάζει το backround όσο πιο σύντομα μπορούσε. Παρόλα αυτά ήταν ήδη… αργά αφού το μοιραίο κακό είχε συμβεί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»