Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

ΗΡΑΚΛΗΣ - Άκαρπο το πρώτο ραντεβού

ΗΡΑΚΛΗΣ - Άκαρπο το πρώτο ραντεβού
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Θα υπάρξει και νέο ραντεβού με την ομάδα ανθρώπων που θέλει να αναλάβει τον Ηρακλή. Η ομάδα θα αποκτήσει τουλάχιστον πέντε παίκτες τον Ιανουάριο.

Το προγραμματισμένο για χθες το απόγευμα ραντεβού των διοικούντων το τμήμα με την ομάδα που θέλει να αναλάβει τη διοίκηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Μίκρας χωρίς ουσιαστική εξέλιξη. Νέα συνάντηση πιθανότατα θα γίνει σήμερα.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι στην χθεσινή προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Κυριάκος και Μπριλάκης που είναι σε διαδικασία να λύσουνε τα συμβόλαιά τους με την ΠΑΕ Ηρακλής.

Κάτι που αποφασίστηκε στην προχθεσινή σύσκεψη στα γραφεία της Μίκρας μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ και του Γκιγιέρμο Ογιος όπου έγινε και μία πρώτη κουβέντα αναφορικά με την επικείμενη ενίσχυση της ομάδας στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όγιος και Τσαλίκης συμφώνησαν ότι η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση δύο επιθετικών, δύο σέντερ μπακ, ίσως ενός πλάγιου μπακ και ενός ακόμα μέσου.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κρίσιμη μέρα για Παπαδόπουλο και Τσουμάνη

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ για τον Δώνη