Γεμάτος αυτοπεποίθηση εν όψει του τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Αρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς χθες Πέμπτη (21/11). «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας αφαιρέσει τη θέληση και το πάθος για νίκη» είπε ο προπονητής του Άρη, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν έχουνε να φοβηθούμε τίποτα».
Επίσης ο Σέρβος προπονητής έκανε λόγο για πρόβλημα στο σκοράρισμα, αλλά και για την πίστη του στους παίκτες της ομάδας, τονίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα με τους Πουλίδο και Αγκάνθο, λέγοντας: «Για εμάς δεν υπάρχει θέμα. Πάντα πιστεύω ότι οι ξένοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Περιμένουμε να τους δούμε».
Οι δηλώσεις του Ζόραν Μιλίνκοβιτς
*Για το ντέρμπι της Κυριακής: «Είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό απ' τα άλλα. Την Κυριακή δεν θα έχει κανείς το δικαίωμα να μας αφαιρέσει τη θέληση και το πάθος για νίκη».
*Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης: «Ο ΠΑΟΚ έχει ατομικά και ομαδικά προσόντα. Τα έχουμε εντοπίσει και δουλεύουμε με σκοπό να τα εξουδετερώσουμε. Είμαστε αισιόδοξοι».
*Για το αν υπάρχει κάτι που να τον προβληματίζει: «Δεν φοβόμαστε τίποτα και δε μας προβληματίζει τίποτα. Γνωρίζουμε ποια είναι η ποιότητα του αντιπάλου. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πώς θα παραταχθούμε εμείς».
*Για την έλλειψη αυτοπεποίθησης που παρατηρήθηκε στα τελευταία ματς: «Δεν είναι πρόβλημα η αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Το πρόβλημα μπορώ να πω πως είναι τα ατομικά λάθη. Επίσης ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα είναι το σκοράρισμα. Έχουμε πετύχει μόνο έξι γκολ έως τώρα και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε πάνω σε αυτόν τον τομέα».
*Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στη βασική ενδεκάδα: «Πιστεύω στις δυνατότητες όλων των παικτών. Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές και στην τακτική αλλά και σε πρόσωπα. Δεν πρέπει με τίποτα να επαναλάβουμε τα ατομικά λάθη των προηγούμενων αγώνων».
*Για το θέμα που δημιουργήθηκε με Πουλίδο, Αγκάνθο: «Για εμάς δεν υπάρχει θέμα. Τους υπολογίζουμε κανονικά όπως και όλους τους υπόλοιπους παίκτες. Πάντα πιστεύω ότι οι ξένοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Περιμένουμε να τους δούμε».
*Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Είναι κάτι που θα μας αφορά στο μέλλον. Δεν θέλω να μιλήσω αυτή τη στιγμή για μεταγραφές. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο ντέρμπι της Κυριακής. Πάντως, έχω μια καθαρή εικόνα για αυτό που χρειάζεται η ομάδα στην περίοδο των μεταγραφών. Κλείνοντας, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα της Ελλάδος για την πρόκρισή της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας».
Διούδης: «Ευκαιρία για νέο ξεκίνημα»
Με τη σειρά του ο τερματοφύλακας του Αρη, Σωκράτης Διούδης, στις δηλώσεις του, μίλησε για τη σπουδαιότητα που έχει ο αγώνας της Τούμπας, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους οπαδούς της ομάδας και το χαρακτήρισε σαν μια καλή αρχή για ένα νέο ξεκίνημα.
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και τους οπαδούς μας αυτό της Κυριακής. Το θεωρώ μια πολύ καλή ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα που θα μας οδηγήσει ψηλά στη βαθμολογία» είπε ο Διούδης και συμπλήρωσε.
«Όλα τα παιδιά ανυπομονούν γι αυτό το ματς. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία κατά τη διάρκεια της διακοπής και θέλουμε να αποδείξουμε ότι η θέση που έχουμε μέχρι στιγμής δε μας αξίζει. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε ότι θέλουμε περισσότερο αυτό το παιχνίδι».
Για τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα, τόνισε:«Σίγουρα τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα φέρνουν κακή ψυχολογία. Παρόλα αυτά όλοι είμαστε μια γροθιά και πρέπει να το αποδείξουμε».
Για το κακό αποτέλεσμα της Εθνικής Ελπίδων μεσοβδόμαδα, είπε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, δεν παίξαμε όπως έπρεπε, χάσαμε τη συγκέντρωση μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Πολωνία. Παρόλα αυτά μπορούσαμε να «κλέψουμε» το παιχνίδι, αν ευστοχούσαμε στο πέναλτι που κερδίσαμε στο τελευταίο λεπτό».