Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στην OPAP Arena για να υποστηρίξει τον ΠΑΟΚ ο 12χρονος Γιάννης

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο Γιάννης και ο αδερφός του Ευθύμης, υποστηρίζουν διαφορετικές ομάδες αλλά πάνω απ' όλα αγαπούν το ποδόσφαιρο

Λίγους μήνες μετά τον τελικό του Κυπέλλου ποδοσφαίρου ο μικρός Γιάννης επιστρέφει στα γήπεδα για να δει την αγαπημένη του ομάδα. 

Ο μικρός Γιάννης αν και οπαδός του ΠΑΟΚ είχε βρεθεί στο Βόλο και σήκωσε μαζί με τους παίκτες της ΑΕΚ το Κύπελλο και σήμερα είναι στην OPAP Arena μαζί με τον αδελφό του Ευθύμη για να δουν το ντέρμπι της Stoiximan Super League 1. 

giannis_paok

O Γιάννης με φανέλα του ΠΑΟΚ και ο Ευθύμης με φανέλα της ΑΕΚ φωτογραφήθηκαν μαζί με τον πατέρα τους έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και έστειλαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυνα. 

Ο πατέρας των δύο παιδιών, Κωστής Παπαστεφανάκης, μίλησε στο Metropolis 95,5 για αυτή τη συγκινητική στιγμή και είπε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ήδη στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή είμαστε πάνω στο εστιατόριο και σιγά σιγά θα πάρουμε θέση στην κερκίδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι με τα παιδιά μου στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ομάδες. Δυστυχώς το μεγάλο 'αγκάθι' των επεισοδίων συνεχίζεται και πρέπει κάποια στιγμή να το βγάλουμε από πάνω μας και να πηγαίνουμε στο γήπεδο με άνεση και να βλέπουμε από κοντά τις ομάδες που αγαπάμε».

58978745897863

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο γιος του Γιάννης που υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ και μάλιστα προέβλεψε ότι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα κερδίσει με 3-1: ​​«Ανυπομονώ να δω από κοντά την ομάδα μου. Θα είμαστε στο γήπεδο αγκαλιά με τον αδερφό μου για να παρακολουθήσουμε το ντέρμπι. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα νικήσει με 3-1 έχοντας σκόρερ τους Κωνσταντέλια, Ντεσπόντοφ και Τάισον».

Ο μικρός του αδερφός, Ευθύμης που είναι φίλαθλος της ΑΕΚ, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο γήπεδο της αγαπημένης μου ομάδας. Πιστεύω το ντέρμπι δεν θα έχει νικητή. Βλέπω σκορ 1-1 με γκολ των Πινέδα και Κωνσταντέλια. Θα ήθελα να πάρω τη φανέλα του Στάνκοβιτς και θα προσπαθήσουμε μαζί με τον αδερφό μου να πάμε στα αποδυτήρια για να πάρουμε φανέλες κι άλλων παικτών από τις δύο ομάδες».

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Πόσα μειονοτικά σχολεία έκλεισαν στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη
Δεν υπάρχει καμία στοχοποίηση των μειονοτικών σχολείων, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης
Πόσα μειονοτικά σχολεία έκλεισαν στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη
Νέες ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας – Καταργούνται οι μειώσεις μετά την τριετία
Μπαίνει τέλος σε μια κοινωνική αδικία δέκα ετών, είπε η Νίκη Κεραμέως – Πότε ψηφίζονται στη Βουλή
Νέες ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας – Καταργούνται οι μειώσεις μετά την τριετία