Η Καλλονή επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-1 του Αρη, ο οποίος πλέον τρέχει, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα φτάσει...
Οι Μυτιληνιοί αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το πολύ όμορφο γκολ του Μανιά (14') κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν βγει το ημίχρονο με τον Ζακουάνι (34') σε μια φάση που οι «κίτρινοι» φώναξαν σωστά για φάουλ του σκόρερ και με άλλα δυο γκολ στην επανάληψη, ένα του Μανούσου στο 49' κι ένα του Λεοζίνιο στο 87' καθάρισαν το ματς.
Μετά το 3-1, οι οπαδοί του Αρη που είχαν πάει στο ΟΑΚΑ και ως επί το πλείστον τα είχαν με τους διοικούντες, αγανάκτισαν και με τους παίκτες, φωνάζοντας «εεε, οοο βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από `δω...»
Πιο δυνατά ο Αρης
Ο Αρης μπήκε πιο δυνατά στο ματς και παρότι η Καλλονή είχε την κατοχή, οι «κίτρινοι» είχαν τις φάσεις. Οι Θεσσαλονικείς προειδοποίησαν με σουτ που δεν βρήκαν στόχο και τελικά σκόραραν στο 14'.
Ο Τάτος κινήθηκε από αριστερά, έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, Ποντάνι κι Αθανασιάδης… κοιμήθηκαν κι ο Μανιάς με ωραίο σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία για το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Μετά το γκολ όμως, ο Αρης κατέρρευσε. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, όμως αυτή τη φορά μετουσίωσαν την υπεροχή τους και σε γκολ.
Ισοφάριση με φωνές από τον Αρη
Στο 34' λοιπόν ήρθε η ισοφάριση για τον σύλλογο της Μυτιλήνης, με τον Ζακουάνι. Ο Λεοζίνιο εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Κονγκολέζος στόπερ σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους και σκόραρε με κεφαλιά, όμως φαίνεται καθαρά ότι τραβάει τον Μανιά από τη φανέλα με τους «κίτρινους» να φωνάζουν δικαιολογημένα στον Καμπαξή. Το πρώτο μέρος έκλεισε με ένα καλό σουτ του προωθημένου Κύργια που πέρασε λίγο άουτ.
Επέστρεψε από τα αποδυτήρια με γκολάρα
Η Καλλονή επέστρεψε με γκολ από τα αποδυτήρια.... Στο 4ο λεπτό της επανάληψης, ο Μανούσος ξεκίνησε την προσπάθεια, άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Ποντάνι και με ωραίο σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Διούδη για να κάνει το 2-1!
Οι Μυτιληνιοί έδωσαν χώρο στον Αρη, ο οποίος προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά δεν δημιούργησε τη μεγάλη φάση. Στο 51', ο Αγκάνθο κατέβασε την μπάλα, αλλά καθυστέρησε να κάνει το σουτ από δεξιά, με τον Κεϊτά να τον κόβει με προβολή.
Η Καλλονή είχε άλλη μια καλή φάση για να σκοράρει, όμως το σουτ του Καζάκη από το ύψος της περιοχής έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Διούδη στο 54'.
Το καθάρισε ο Λεοζίνιο
Οσο περνούσε η ώρα, ο Παπαδόπουλος ρίσκαρε όλο και περισσότερο φορτώνοντας με παίκτες την επίθεση και άφησε ακάλυπτους χώρους. Στο 87' λοιπόν, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται τα κενά αυτά.
Ο Λεοζίνιο έκανε κούρσα 40 μέτρων, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Διούδη για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.
Μ' αυτή τη νίκη, η ομάδα της Μυτιλήνης ανάσανε βαθμολογικά καθώς έφτασε τους 22 βαθμούς, ενώ ο Αρης που άκουσε και γιούχα στο τέλος από τους οπαδούς του, παρέμεινε τελευταίος με μόλις 11 βαθμούς...
ΣΚΟΡΕΡ: 34' Ζακουάνι, 49' Μανούσος, 87' Λεοζίνιο– 14' Μανιάς, 85' Πουλίδο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καμπαξής (Εύβοια)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 86' Μαρσέλο – 5' Ηρακλής, 35' Τάτος, 85' Πουλίδο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΑΛΛΟΝΗ: Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Ζακουάνι, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο Γκοϊανίρα, Κεϊτά (79' Φουρλάνος), Λεοζίνιο, Μανούσος, Νιαμπούγιου (70' Φαρία), Καζάκης (62' Λεάντρο)
ΑΡΗΣ: Διούδης, Καραγκούνης, Πουλίδο (56' λ.τ. Γιαννίτσης), Κύργιας, Μαργαρίτης (51' Σουνάς), Ηρακλής, Παπαδόπουλος (77' Κοτσαρίδης), Μανιάς, Τάτος, Τσουμάνης, Αγκάνθο