Ολοκληρώθηκε χθες (5/2) το πρωί η προετοιμασία του Άρη στο Νέο Ρύσιο ενόψει του σημερινού (6/2, 19.30) πολύ κρίσιμου αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό. Κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες μέρες και τέθηκε στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου.
Αντίθετα, εκτός μάχης τέθηκαν οι Βαλεντίνος Βλάχος και Νταβίντ Αγάνθο λόγω τραυματισμών, ο Μπάμπης Οικονομόπουλος για τεχνικούς λόγους, καθώς και οι τιμωρημένοι Ανδρέας Τάτος και Ανδρέας Ηρακλής.
Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Πουλίδο, Ρένια, Αγγελούδης, Βανγκέλι, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Γουναρίδης, Διούδης, Καραγκούνης, Κουσίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μπακασέτας, Μπουγαΐδης, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Τσιάρας, Τσουμάνης και Ψυχογιός.