Τις προηγούμενες 48 ώρες οι άνθρωποι του «δικέφαλου» προσπάθησαν να περάσουν προς τα έξω ότι η στήριξη στον Στέφενς είναι δεδομένη και ότι ο Ολλανδός δεν αμφισβητείται παρά την έντονη κριτική που δέχθηκε και αυτός όπως και οι ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο της στήριξης αλλά και της απαίτησης για άμεσα αποτελέσματα κινήθηκε και ο Ιβάν Σαββίδης στην επικοινωνία που είχε με τον τεχνικό του «δικέφαλου». Ενώ η σεζόν μπαίνει σε κρίσιμο σημείο σε ό,τι αφορά το Κύπελλο και την Ευρώπη, τόσο ο Χούουμπ Στέφενς όσο και οι ποδοσφαιριστές του βρίσκονται υπό πίεση και θα πρέπει ακόμη και από το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα που μοιάζει να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα να δείξουν μεταμορφωμένοι.
Με Γκσπούρνινγκ στη Ριζούπολη
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη στη ρεβάνς του 3-0 της Τούμπας. Στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου θα κάνει πιθανότατα το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Ινσαουράλντε αφού είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος σέντερ μπακ που υπάρχει στην αποστολή του «δικέφαλου».
Η ανακοίνωση της αποστολής πάντως είχε κι άλλες πρωτιές. Ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ συμμετέχει κι αυτός για πρώτη φορά σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αν και θεωρείται δύσκολο να προτιμηθεί ο Αυστριακός αντί του Γλύκου για την εστία του «δικέφαλου». Αλλαγές πάντως δεδομένα θα υπάρχουν και μία από αυτές θα είναι μάλλον και η χρησιμοποίηση του Χούσεν από την αρχή του αγώνα.
Εκτός Σαλπιγγίδης και Νίνης
Ο Χούουμπ Στέφενς θα πραγματοποιήσει εκτεταμένο rotation στον σημερινό αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Ο Ολλανδός τεχνικός του «δικέφαλου» εκτός από τον τιμωρημένο Κατσουράνη, τους τραυματίες Βίτορ και Μάρτενς, τους ανέτοιμους Κατσικά και Γεωργιάδη και τον Χακόμπο που δεν υπολογίζεται άφησε εκτός αποστολής τους Λίνο, Σαλπιγγίδη, Νίνη και Βούκιτς.