Σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ που δεν διαψεύδονται μέχρι στιγμής, βρισκόμαστε εν αναμονή διώξεων από τον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος που αφορούν την ΠΑΕ Άρης!
Ο εισαγγελέας βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της ανάγνωσης του πορίσματος του οικονομικού ελέγχου και όπως φαίνεται θα ασκήσει διώξεις προς εκείνους που φέρουν ευθύνη για την κακοδιαχείριση που έγινε στους «κίτρινους» την οκταετία 2004-2012 (το πόρισμα αφορά την συγκεκριμένο περίοδο).
Αν κάτι τέτοιο πάρει συμβεί όπως αναμένεται, τότε θα φανεί ποιοι ευθύνονται για τα όσα περνάει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια.
Προβλήματα ενόψει Πλατανιά
Με αρκετά προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα (19/2) η προετοιμασία του Άρη ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά την Κυριακή (23/2, 17.15), καθώς από την προπόνηση αποχώρησε ο Ρουμπέν Πουλίδο.
Ο 35χρονος Ισπανός αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στο γόνατο και εγκατέλειψε το πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων», ενώ η κατάστασή του αναμένεται να επανεκτιμηθεί αύριο (20/2), ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα στην Κρήτη.
Ο Πουλίδο ωστόσο δεν αποτελεί τον μοναδικό «πονοκέφαλο» για τον Σούλη Παπαδόπουλο, καθώς στη σημερινή προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Νίκος Τσουμάνης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση, αν και προς το παρόν δεν τίθεται θέμα απουσίας του από την κυριακάτικη αναμέτρηση. Απών ήταν και ο Μιχάλης Γιαννίτσης, ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπεία και αναμένεται αύριο να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ τέλος σε θεραπεία υποβλήθηκε και ο Πέτρος Καμινιώτης, ο οποίος υπέστη ρήξη έσω πλαγίου και αναμένεται να απουσιάσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες.
Τέλος, η αυριανή (20/2) προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11.00 στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.