Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

ΔΕΑΒ: Καλούσαν οπαδούς μέσω Facebook να προκαλέσουν επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ

ΔΕΑΒ: Καλούσαν οπαδούς μέσω Facebook να προκαλέσουν επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
ΔΕΑΒ και Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναζητούν τους διαχειριστές οπαδικής σελίδας

Στην αντίληψη της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας υπέπεσε οπαδική σελίδα στο Facebook που προτρέπει σε πρόκληση επεισοδίων στον επερχόμενο αγώνα ανάμεσα στον Πρωτέα Βούλας και το Αιγάλεω για τα playoffs ανόδου από τη National League 1 στην Elite League.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Με αφορμή ανάρτηση στο Facebook, στο προφίλ του Egaleo City Gate 12, που προτρέπει σε πρόκληση επεισοδίων στον αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Ο Πρωτέας Βούλας - ΑΟ Αιγάλεω, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 11/5/2024 και ώρα 18:30 στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» στη Βούλα, η ΔΕΑΒ απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας των διαχειριστών του συγκεκριμένου προφίλ, προκειμένου να ασκήσει κατ’ αυτών όσα προβλέπει η διάταξη του άρθρου 9 του ν. 5085/2024.

Επιπροσθέτως, η ΔΕΑΒ ζήτησε από την Ελληνική Αστυνομία τη λήψη αυξημένων μέτρων τήρησης της τάξης στον εν λόγω αγώνα, προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενος κίνδυνος επεισοδίων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Αργό το ίντερνετ στην Ελλάδα: Σε ποια θέση βρισκόμαστε στον κόσμο

ΕΛΣΤΑΤ: Βουτιά 11% στις εξαγωγές το πρώτο τρίμηνο