Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

«Πέταξε» στα 5.90 ο Μανόλο: Χάλκινος στο επί κοντώ ο Καραλής (VIDEO)

«Πέταξε» στα 5.90 ο Μανόλο: Χάλκινος στο επί κοντώ ο Καραλής (VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Χάλκινο μετάλλιο για τον Καραλή με άλμα στο 5,90

Ακόμη ένα μετάλλιο, χάλκινο στο άλμα επί κοντώ, εξασφάλισε η ελληνική ολυμπιακή ομάδα, με την εντυπωσιακή εμφάνιση του Εμμανουήλ Καραλή.

Όντας αλάνθαστος μέχρι και τα 5,90 ο Μανόλο, κατάφερε να αφήσει πίσω του τον ανταγωνισμό και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο,το πρώτο του ολυμπιακό μόλις στα 24 του, με τον Αμερικανό Κέντρικς να πηδά τα 5,95 και να κατακτά το ασημένιο, ενώ ο Σουηδός Ντουμπλάντις συνεχίζει όντας ήδη χρυσός ολυμπιονίκης, με στόχο ακόμη ένα παγκόσμιο ρεκόρ.

O Έλληνας πρωταθλητής έχοντας καθαρές προσπάθειες, μέχρι το 5.90 και βλέποντας πως οι αντίπαλοι του με έστω μία αποτυχημένη προσπάθεια σε χαμηλότερα ύψη, θα πρέπει να περάσουν το 5.95 για να τον κερδίσουν, αποφάσισε μετά από μία προσπάθεια να αφήσει το ύψος αυτό και να συνεχίσει στα 6 μέτρα. Η επιλογή του τον δικαίωσε, καθώς μόνο Ντουμπλάντις και Κέντρικς κατάφεραν να περάσουν το 5.95 με τον Καραλή να κατακτά αυτόματα το χάλκινο μετάλλιο. Με δύο ακόμη άκυρες ωστόσο στα 6 μέτρα δεν κατάφερε να διεκδικήσει και το ασημένιο.

Δείτε την προσπάθεια του Εμ. Καραλή που του χάρισε το μετάλλιο:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Έρχεται το σπουδαίο θεατρικό που «αποθεώθηκε» από 14.000 θεατές

Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στη Δράμα - Καίει ακόμη στις Πρέσπες