Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Ολυμπιακοί Αγώνες: Φάλαινα εμφανίστηκε στα ημιτελικά του σέρφινγκ (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Φάλαινα εμφανίστηκε στα ημιτελικά του σέρφινγκ (ΦΩΤΟ + VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Χθες, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού Γυναικών, μία φάλαινα φυσητήρας αναδύθηκε από το νερό στο σημείο όπου βρίσκονταν οι αθλήτριες

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 στο Παρίσι μάς έχουν χαρίσει πολλές μοναδικές στιγμές, από απρόοπτα μέχρι viral φωτογραφίες, που κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Μία εκπληκτική φωτογραφία που θα μείνει στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων έρχεται από το σέρφινγκ, που διεξάγεται στην Ταϊτή της Γαλλικής Πολυνησίας στον Ειρηνικό Ωκεανό, πολλά χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το Παρίσι.

Χθες, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού Γυναικών, μία τεράστια φάλαινα φυσητήρας αναδύθηκε από το νερό στο σημείο όπου βρίσκονταν οι αθλήτριες, κάνοντας ένα μεγάλο άλμα, σε μια μοναδική στιγμή, που κατάφερε να αιχμαλωτίσει ο φωτογραφικός φακός.

Καθώς η Tatiana Weston-Webb από τη Βραζιλία και η Brisa Hennessy από την Κόστα Ρίκα αγωνίζονταν στον ημιτελικό αγώνα περιμένοντας άλλο ένα κύμα, το τεράστιο θαλάσσιο θηλαστικό εμφανίστηκε σε απόσταση αναπνοής, δημιουργώντας ένα μαγευτικό θέαμα τόσο για τους αγωνιζόμενους όσο και για τους θεατές.

Δείτε βίντεο:

Οι φάλαινες συγκεντρώνονται γύρω από τα νησιά κατά την περίοδο ζευγαρώματος, γέννησης και μετανάστευσης.

Οι καμπουροφάλαινες, που μπορούν να φτάσουν τα 19 μέτρα σε μήκος και να ζυγίζουν περίπου 40 τόνους, μπορούν να φανούν στα ζεστά νερά που περιβάλλουν την Ταϊτή μεταξύ Ιουλίου και Νοεμβρίου.

Η εμφάνιση της φάλαινας στο σέρφινγκ έδωσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μια άλλη viral στιγμή, αφού ο Βραζιλιάνος Gabriel Medina χάρισε τη «φωτογραφία των Ολυμπιακών Αγώνων» την περασμένη εβδομάδα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μάχη για τη ζωή του δίνει νεαρός στο Βόλο - Έπεσε από 4ο όροφο σε καπό τζιπ

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 19χρονου από τη Νάουσα