Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για την φάση των ομίλων στο Europa League, φέρνοντας απέναντί του πολύ ισχυρές ομάδες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Γαλατασαράι), αλλά και βατούς αντιπάλους στους εντός έδρας αγώνες.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα υποδεχθούν στην Τούμπα τις Σλάβια Πράγας (Τσεχία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) και Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), ενώ θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία), Σοσιεδάδ (Ισπανία), Γαλατασαράι (Τουρκία) και RFS (Λετονία).
Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά των αγώνων θα γίνει γνωστή αύριο (31/8).
Αναλυτικά οι αγώνες του ΠΑΟΚ στο League Phase του Europa league:
Σλάβια Πράγας (εντός)
Μάντσεστερ Γουνάιτεντ (εκτός)
Φερεντσβάρος (εντός)
Ρεάλ Σοσιεδάδ (εκτός)
Βικτόρια Πλζεν (εντός)
Γαλατασαράι (εκτός)
Στεάουα Βουκουρεστίου (εντός)
Ρίγα (εκτός)
H 1η αγωνιστική θα γίνει την Τετάρτη και Πέμπτη 25 και 26 Σεπτεμβρίου, η 2η την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, η 3η στις 24/10, η 4η στις 7/11, η 5η στις 28/11, η 6η στις 12/12, η 7η στις 23/1 και η 8η και τελευταία με τα 18 ματς της διοργάνωσης την ίδια ώρα στις 30 Ιανουαρίου. Οι ώρες έναρξης των αγώνων είναι 19:45 και 22:00 ώρα Ελλάδας.