Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

ΤΖΟΚΕΡ: Αύριο η κλήρωση για το μεγαλύτερο τζακ ποτ της χρονιάς

ΤΖΟΚΕΡ: Αύριο η κλήρωση για το μεγαλύτερο τζακ ποτ της χρονιάς
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Διαδικτυακή συμμετοχή για τα 9,5 εκατ. ευρώ μέσω opaponline.gr

Ποσό-ρεκόρ για το 2024 κληρώνει αύριο το ΤΖΟΚΕΡ, καθώς το έπαθλο της πρώτης κατηγορίας έφτασε, έπειτα από 26 συνεχόμενα τζακ ποτ, τα 9,5 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για το υψηλότερο διανεμόμενο ποσό στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού από την αρχή του έτους.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στην κλήρωση για το μεγαλύτερο τζακ ποτ της χρονιάς μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους σε οποιοδήποτε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Ελλάδα, ή διαδικτυακά, από όπου κι αν βρίσκονται, μέσω του opaponline.gr και του Opaponline App.

Για τους νέους online παίκτες υπάρχει επιπλέον διαθέσιμη μια μοναδική προσφορά γνωριμίας* στο opaponline.gr, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Παράλληλα, με τη συμμετοχή τους στην κλήρωση όλοι οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ διεκδικούν και από 100.000 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 22:00, ενώ η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων λήγει μισή ώρα νωρίτερα, στις 21:30.

Ομαδικά δελτία ΤΖΟΚΕΡ τώρα και online

Όλοι όσοι παίζουν ΤΖΟΚΕΡ μέσω του opaponline.gr και του Opaponline App, έχουν πλέον τη δυνατότητα να μοιράζονται το παιχνίδι αγοράζοντας συμμετοχές σε ομαδικά δελτία.

Μάλιστα, όταν παίζει κανείς ΤΖΟΚΕΡ online με ομαδικό δελτίο αυξάνει τις πιθανότητές του να κερδίσει αφού όλα τα ομαδικά δελτία έχουν συμπληρωμένους περισσότερους από 5 αριθμούς. Παράλληλα, με τη συμμετοχή του σε ένα ομαδικό δελτίο online, είναι σίγουρο πως κανείς θα πετύχει τον αριθμό ΤΖΟΚΕΡ, αφού όλα τα ομαδικά δελτία έχουν επιπλέον συμπληρωμένα και τα 20 νούμερα ΤΖΟΚΕΡ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΓΣΣΕ: Φτωχό το «καλάθι ΔΕΘ» για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα

Χαλκιδική: Νέο υπόμνημα από τον πατέρα του 19χρονου πέθανε σε λούνα παρκ