Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Άρης: Ανεστάλη προσωρινά η ποινή - Κανονικά με κόσμο για το Κύπελλο με ΑΕΚ

Άρης: Ανεστάλη προσωρινά η ποινή - Κανονικά με κόσμο για το Κύπελλο με ΑΕΚ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών αποφάσισε την προσωρινή αναστολή της ποινής της ομάδας της Θεσσαλονίκης

Ο Άρης θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Βικελίδης την Τρίτη (3/12) για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, καθώς το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών αποφάσισε την προσωρινή αναστολή της ποινής της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η ρεβάνς Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μεταξύ Άρη και ΑΕΚ στο Βικελίδης την Τρίτη (3/12) θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο, με τους γηπεδούχους να έχουν τους φιλάθλους τους στο πλευρό τους.

Θυμίζουμε ότι η ΔΕΑΒ επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων στον Άρη για τη ρίψη αντικειμένων (μπουκάλι, μεταλλικό κουτί και αναπτήρα) στην εντός έδρας ήττα από τον Βόλο με 1-0, αλλά το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών αποφάσισε την προσωρινή αναστολή της ποινής. Η έφεση που κατέθεσαν θα εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: sport24.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Πούτιν απειλεί με τους Oreshnik - «Μπορεί να χτυπήσουμε και στο κέντρο του Κιέβου»

Έξι νέα αντιπλημμυρικά έργα ξεκινά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας