Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αλέξης Κούγιας: Δεν στέκεται νομικά η απόφαση για Λουτσέσκου - Θα καταρρεύσει

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ό,τι καθαρότερο έχω συναντήσει τα τελευταία χρόνια είπε ο γνωστός δικηγόρος

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε ποινή αποκλεισμού τεσσάρων μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια στον Ραζβάν Λουτσέσκου και σε αξιωματούχους του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα στο πάρκινγκ της «OPAP Arena».

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στο θέμα μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Ο ίδιος χαρακτήρισε ανυπόστατη την τιμωρία στον Ρουμάνο τεχνικό, εκτιμώντας ότι θα καταρρεύσει μετά την έφεση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για την ποινή στον Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Άκουσα την ποινή για τον Λουτσέσκου και σοκαρίστηκα. Πραγματικά σοκαρίστηκα. Όταν είδα από την άλλη μεριά αυτός ότι αυτός ο καινούργιος που ήρθε στο ποδόσφαιρο και μπήκε μέσα στα αποδυτήρια, είχε μία επίπληξη. Και αυτό το γεγονός ότι στον ιερό χώρο που είναι οι αποστολές των ομάδων μπήκαν τρεις ψευτόμαγκες, που δεν ξέρω τι πατέρας είναι αυτός, με αυτά τα δύο παιδιά και να τους επιτρέψουν να κάνουν αυτά τα πράγματα και να μην είναι καν κατηγορούμενοι σήμερα, με έχει σοκάρει αυτή η υπόθεση.

Υπάρχει ένα πρόβλημα στην ΑΕΚ το οποίο πρέπει να το λύσουν οι ίδιοι. Ή θα μείνουν στη λογική αυτή που καθιέρωσε την ΑΕΚ ως μεγάλη ομάδα ή θα πάνε στη συμπεριφορά αυτών των κακοποιών του ποδοσφαίρου οι οποίοι τα τελευταία χρόνια κυριάρχησαν στο περιβάλλον της ΑΕΚ. Αυτό ήταν ένα ολέθριο λάθος για την ΑΕΚ.

«Νομικά δεν στέκεται αυτή η απόφαση, θα καταρρεύσει. Και θα μείνει αυτή η αντιπαλότητα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ό,τι καθαρότερο έχω συναντήσει τα τελευταία χρόνια. Και πραγματικά επειδή έχω προσωπική επαφή μαζί του, κι αν δεν ήμουν δικηγόρος στο περιβάλλον Μαρινάκη, πιθανώς να είχα και διαφορετική σχέση μαζί του, η οποία χάλασε τότε με την πολυιδιοκτησία αν θυμάστε. Εγώ δεν πήγα στο CAS, έμεινα εδώ. Ήμουν δικηγόρος υπέρ των απόψεων Μαρινάκη. Ο Σαββίδης έχει δώσει πάρα πολλά χρήματα για να φύγει η κουλτούρα εκείνη που δεν έφυγε ποτέ».

Πηγή: gazzetta.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», είπε και προανήγγειλε παρεμβάσεις για το κόστος ζωής – «Πήραμε λάθος δρόμους τη δεκαετία του 1980»
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Από τους Γιατρούς του Κόσμου σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης και στήριξη από την Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Καρυστιανού μετά τη δίκη για τα Τέμπη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον Πλακιά»
Σχολίασε και τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της ΕΡΓΟΣΕ και τη στάση της Δικαιοσύνης - Τι απάντησε ο Νίκος Πλακιάς
Καρυστιανού μετά τη δίκη για τα Τέμπη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον Πλακιά»