Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΑΟΚ: Εκδικάζεται σήμερα η έφεση για την τιμωρία του Ραζβάν Λουτσέσκου

Με Κούγια στο Εφετείο ο ΠΑΟΚ για να «πέσει» η ποινή του Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τιμωρήθηκε με 4 μήνες μακριά από τους πάγκους για τα επεισόδια στην OPAP Arena μετά το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας και σήμερα Τετάρτη (08/01/25) στις 16:00 θα εκδικαστεί η έφεση του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Ο ΠΑΟΚ έχει επιστρατεύσει τον Αλέξη Κούγια για να προσπαθήσει να αλλάξει την απόφαση κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου στο Εφετείο, με τους Θεσσαλονικείς να ελπίζουν ότι τουλάχιστον θα μειωθεί το διάστημα της απουσίας του Ρουμάνου προπονητή.

Μαζί με τον Λουτσέσκου πάντως, τιμωρήθηκαν και οι Παντελής Κωνσταντινίδης (βοηθός προπονητή), Γιώργος Τσονάκας (μεταφραστής), Γιώργος Θεοδωρίδης (τιμ μάνατζερ) και Θανάσης Καπούλας (φυσιοθεραπευτής), με άπαντες να δέχονται και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Black out στην Ιβηρική: «Πριν γίνει, λογαριασμοί μιλούσαν για κυβερνοεπιθέσεις»
«Αυτοί οι λογαριασμοί ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη» είπε ο σύμβουλος ασφαλείας πληροφοριακών συστημάτων Θεοφάνης Κασίμης
Black out στην Ιβηρική: «Πριν γίνει, λογαριασμοί μιλούσαν για κυβερνοεπιθέσεις»