Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Πτήσεις – θρίλερ για φίλους του ΠΑΟΚ: Δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν 2 αεροπλάνα

Πτήσεις – θρίλερ για φίλους του ΠΑΟΚ: Δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν 2 αεροπλάνα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Δεν προσγειώθηκαν δύο πτήσεις από Βαρκελώνη και Μαδρίτη – Ταξιδεύουν οδικώς για 5 ώρες για να βρεθούν στο γήπεδο

Άτυχοι στάθηκαν αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ που ταξιδεύουν στο Σαν Σεμπαστιάν για να παρακολουθήσουν τον αποψινό (30/1, 22:00) αγώνα κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς αντιμετώπισαν προβλήματα με τις αεροπορικές πτήσεις τους.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το sdna.gr, ο δυνατός αέρας και η ισχυρή βροχόπτωση διαφοροποίησαν τα σχέδια δύο πτήσεων, στις οποίες βρισκόταν σωρεία οπαδών του Δικεφάλου, αφού αρχικά η πτήση με προορισμό την Μαδρίτη, προσγειώθηκε εν τέλει στο Μπιλμπάο, πόλη η οποία απέχει περίπου μία ώρα οδικώς από τον Σαν Σεμπαστιάν.

Ωστόσο, το ίδιο δεν συνέβη και με την πτήση από την Βαρκελώνη, όπου αν και επιχειρήθηκε προσγείωση στο αεροδρόμιο του Σαν Σεμπαστιάν για αρκετή ώρα, η κακοκαιρία οδήγησε την επιστροφή του αεροσκάφους στην αφετηρία του ταξιδιού.

Το παραπάνω γεγονός οδηγεί αρκετούς φίλους του ΠΑΟΚ να αναπροσαρμόσουν τον αρχικό προγραμματισμό τους, αφού θα αναγκαστούν να ταξιδέψουν οδικώς για περίπου πέντε ώρες ώστε να φτάσουν στην πόλη που εδρεύει η Ρεάλ Σοσιεδάδ, επιστρατεύοντας πούλμαν για τις ανάγκες της πολύωρης διαδρομής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης «spiderman» δείχνει στον Σρόιτερ πως μπαίνει σε σπίτια

ΗΠΑ: Περίμενε τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο - «Μου έστειλε SMS πριν τη συντριβή...»