Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο 400.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές από την διοίκηση

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Conference League έφεραν το βαρύ πρόστιμο στους παίκτες

Πρόστιμο 400.000 ευρώ επέβαλε η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. 

Ο Παναθηναϊκός μέσα σε λίγες ημέρες γνώρισε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και αυτό δεν είναι αποδεκτό από τη διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου. 

Η ομάδα της Αθήνας ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο κατέκτησε το 2024, στη συνέχεια έχασε 2-0 για το πρωτάθλημα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και το κερασάκι στην τούρτα ήταν το 2-1 από την Βίκινγκουρ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα Play Off του Conference League.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε επισκεφτεί προ ημερών το Κορωπί για να μιλήσει στους αρχηγούς και ζήτησε να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αντιστρέψουν το κλίμα και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. 

Αυτό δεν έγινε και η ήττα στο παγωμένο Ελσίνκι ήταν η σταγόνα του ξεχείλισε το... ποτήρι και έφερε το πρόστιμο. Ο Παναθηναϊκός είναι στο -5 από την κορυφή στο πρωτάθλημα και κινδυνεύει να μείνει από τους Ισλανδούς και εκτός Ευρώπης!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις