Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Άρης: Δωρεάν στο γήπεδο όσοι φίλαθλοι πήγαν στην ήττα με Λεβαδειακό

aris-vikelidis
Άρης: Δωρεάν στο γήπεδο όσοι φίλαθλοι πήγαν στην ήττα με Λεβαδειακό
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Όσοι φίλαθλοι του Άρη αγόρασαν εισιτήριο για το παιχνίδι της ομάδας στη Λιβαδειά, θα έχουν το δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής στο "Κλ. Βικελίδης" (23/02, 16:30).

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι όσοι φίλαθλοι της ομάδας μας αγόρασαν εισιτήριο για το εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον Λεβαδειακό θα έχουν δωρεάν είσοδο στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (23/02, 16:30).

Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν είναι η αποστολή email στο [email protected], μέχρι την Παρασκευή (21/02), με το αποδεικτικό της πληρωμής, ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, τηλέφωνο επικοινωνίας και email αποστολής.

Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν τη δυνατότητα να μεταβιβάσουν την πρόσκληση που τους αναλογεί σε όποιο πρόσωπο επιθυμούν, καθώς οι ίδιοι δεν μπορούν να έχουν δεύτερο εισιτήριο στο όνομά τους.

Όποιος ακολουθήσει την προαναφερόμενη διαδικασία, η πρόσκληση θα αποσταλεί από το more.com».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιά σε εξέλιξη σε περιοχή στη Θεσσαλονίκη - Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το επετειακό logo για τα 100 χρόνια της ΔΕΘ-HELEXPO