Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες στο ντέρμπι των πλέι οφ της Super League

Λουτσέσκου και Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες για το ντέρμπι της Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί σε λίγη ώρα τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και οι προπονητές των δύο ομάδων, έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες τους.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επανέφερε για τον Ολυμπιακό τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά διατήρησε βασικό και τον Γιάρεμτσουκ, με τον Μπιανκόν στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Για τους Θεσσαλονικείς, εκτός έμειναν οι Κεντζιόρα και Ντεσπόντοφ, με τους Βιετέσκα και Πέλκα να καλύπτουν τα κενά στην ενδεκάδα και τον Τσάλοφ στη θέση του φορ.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Κοστίνια, Κάρμο, Μπιανκόν, Πιρόλα, Γκαρθία, Έσε, Ροντινέι, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Βιετέσκα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Καμαρά, Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Τσάλοφ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μία (σχεδόν) παραγγελιά
Σίγουρα είναι ευχάριστο και για την πόλη μας, αλλά και το ίδιο το άθλημα, να διακρίνεται κάποιος άλλος εκτός από τον Παναθηναϊκό
Μία (σχεδόν) παραγγελιά