Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κυπελλούχος Ελλάδας στην Κ19 στο 120'+1 ο ΠΑΟΚ

Κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού και να κάνουν δικό τους το τρόπαιο

Με πέναλτι του Γιώργου Κοσίδη στις καθυστερήσεις της παράτασης (120+1΄) ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό στο «Θ.Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου και κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο Super League Κ19. 

Το ματς παρακολούθησαν ο ομοσπονδιακός προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνοδευόμενος από τον Βασίλη Τοροσίδη, ο προπονητής της εθνικής Κ19, Βαγγέλης Μόρας και αρκετοί άλλοι. 

Πιο κινητικός ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, είχε τον Πνευμονίδη και τον Σιλά σε εξαιρετική κατάσταση. Ωστόσο, οι καλές του στιγμές περιορίστηκαν σε κάποια μακρινά σουτ, όχι ιδιαίτερα απειλητικά για τον Τσιντσόλη. 

Οι πρώτες μεγάλες ευκαιρίες χάθηκαν στο ίδιο λεπτό (52΄)  για τις δύο ομάδες με τον Τσιντσόλη να αποκρούει την κεφαλιά του Λιατσικούρα και στην αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, τον Μύθου να σουτάρει άουτ. Στο 56΄ ο Μπαταούλας με απίστευτη προβολή έσωσε τον ΠΑΟΚ, πριν ο Γιουσούφ «σπρώξει» τη μπάλα στα δίχτυα. 

Όσο περνούσε ο χρόνος, οι δύο ομάδες απέφευγαν οποιοδήποτε ρίσκο, το ματς στα τελευταία 20 λεπτά «έσβησε» και οδηγήθηκε στην παράταση. Η αφόρητη ζέστη που επικρατούσε και το γεγονός ότι τα παιδιά βρίσκονταν στο τέλος μιας κοπιαστικής σεζόν 9 μηνών, δυσκόλευε αφάνταστα την προσπάθειά τους. 

Ωστόσο, στο 118΄ έγινε η φάση του αγώνα, με τον Τσιντσόλη να πραγματοποιεί διπλή καταπληκτική απόκρουση στις προσπάθειες των Τουφάκη, Βασιλακόπουλο. Στο 120΄ ο Δάμα ανέτρεψε τον Μπέρδο σε προφανή θέση για γκολ. 

Πέναλτι το οποίο καταλόγισε, μετά από υπόδειξη του VAR, ο διαιτητής Ματσούκας. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιώργος Κοσίδης και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Λίγα λεπτά αργότερα, σήκωσε στα χέρια του το πρώτο Κύπελλο Super League Κ19

Διαιτητής: Ματσούκας

Κίτρινες: Τανούλης, Θεοδωρίδης, Πνευμονίδης, Καρκατσάλης, Λιατσικούρας - Σνάουτσνερ, Παπαγεωργίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρομέν Πιτό): Κουράκλης,  Θεοδωρίδης (68΄ Καρκατσάλης), Δάμα, Τανούλης, Ρολάκης, Πλις (80΄ Φίλης) , Λιατσικούρας, Δάμα, Αλαφάκης, Γιουσούφ (68΄ Γιουσούφ) , Πνευμονίδης (106΄ Βασιλακόπουλος), Σιλά (106΄ Τζαμαλής)

ΠΑΟΚ (Πέτρος Τσιαπακίδης): Τσιντσόλης, Πανικίδης (46΄ Κούπενος), Πολυκράτης (113΄ Αβράμπος), Μπαταούλας, Κοσίδης, Αλμασίδης (117΄ Τουρσουνίδης), Κεσίδης (66΄ Παπαγεωργίου), Σνάουτσνερ, Μύθου (82΄ Τσιφούτης), Μπαλντέ (106΄ Μπέρδος), Χατσίδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το φρούτο που διώχνει το λίπος από την κοιλιά
To φρούτο που αποτελεί συχνή προσθήκη σε σαλάτες και σάντουιτς φαίνεται ότι βοηθά στην απώλεια λίπους στην κοιλιά σύμφωνα με νέα έρευνα
Το φρούτο που διώχνει το λίπος από την κοιλιά
ΗΠΑ: Μόνο με επίσημη συνοδεία οι δημοσιογράφοι στο Πεντάγωνο
Τα μέτρα, που τίθενται σε ισχύ αμέσως, απαγορεύουν στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους την πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του Υπουργείου Άμυνας
ΗΠΑ: Μόνο με επίσημη συνοδεία οι δημοσιογράφοι στο Πεντάγωνο
Οι επενδύσεις για 6 νέα ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη: Κατασκευές, σχέδια και αφίξεις
Πέντε διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες διατηρούν παρουσία στην πόλη με 6 συνολικά brands, όλα στην κατηγορία των πέντε αστέρων, ενώ στην πόλη...
Οι επενδύσεις για 6 νέα ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη: Κατασκευές, σχέδια και αφίξεις