Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ήττα σοκ για τον Τσιτσιπά στο Roland Garros - Έχασε από τον Γκιγκάντε και αποκλείστηκε

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 3-1 σετ από το νούμερο 167 της κατάταξης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του Roland Garros, καθώς ηττήθηκε από το νούμερο 167 της κατάταξης, Ματέο Γκιγκάντε, με 3-1. Ο Ιταλός πήρε το πρώτο σετ με 6-4, αλλά στη συνέχεια ο Έλληνας ισοφάρισε, παίρνοντας το δεύτερο σετ με 7-5.

Ο Γκινγκνάτε δεν πτοήθηκε από την επιστροφή του Τσιτσιπά και πήρε ξανά προβάδισμα, αφού πήρε το τρίτο σετ εύκολα με 6-2, με τον αντίπαλο του να μην καταφέρνει να κοντράρει τον Ιταλό.

Στο τελευταίο σετ, ο Τσιτσιπάς ήταν ανταγωνιστικός, παρόλο που βρισκόταν συνεχώς πίσω στο σκορ. Ο Έλληνας τενίστας μείωσε σε 5-4 και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, αλλά δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί το σερβίς του και ας είχε πλεονέκτημα στο 10ο game του σετ. Τελικά, ο Γκιγκάντε κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και έκανε το 6-4.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Ιταλός προκρίθηκε στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει το νούμερο 13 της κατάταξης, Μπεν Σέλτον.

Τα σετ: 6-4, 5-7, 6-2. 6-4

Πηγή: in.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Ομάδα ατόμων που είχε συγκεντρωθεί σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον 25χρονο που προφυλακίστηκε για την υπόθεση της οικογένειας Νέστορα
Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την ένταση στα Δικαστήρια
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο
Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, ο πατέρας του 19χρονου, περιέγραψε τη δύσκολη στιγμή που η οικογένεια βρέθηκε ξανά στη Ρόδο
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο