Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Κατέθεσε φάκελο για τη συμμετοχή στο Eurocup η ΚΑΕ Άρης

Κατέθεσε φάκελο για τη συμμετοχή στο Eurocup η ΚΑΕ Άρης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η ΚΑΕ Άρης βρίσκεται και σε συζητήσεις με διεθνή επενδυτικό οργανισμό που θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών

Παρουσία στο EuroCup θέλει να εξακολουθήσει να έχει ο Άρης. Σε αυτό το πλαίσιο, οι ιθύνοντες της ΚΑΕ έστειλαν σήμερα στην Euroleague το σχετικό φάκελο για συμμετοχή της ομάδας στη διοργάνωση, για την περίοδο 2025-2026, όπως ακριβώς συνέβη την τελευταία διετία.

Συνεχίζεται, παράλληλα, η διαδικασία επαφών και ελέγχου της ΚΑΕ Άρης από τον διεθνή επενδυτικό οργανισμό που ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρείας. Οι συζητήσεις ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους» και τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους για την ΚΑΕ -για τις οποίες υπενθυμίζεται έχoυν μπει υπογραφές σε σύμβαση αποκλειστικότητας και εμπιστευτικότητας- προχωρούν σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, με αμφότερες τις πλευρές να στοχεύουν στο να ολοκληρωθούν αυτές το συντομότερο δυνατό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης από την Αστυνομία στο ΑΠΘ

ΕΔΕ στο Ρέθυμνο για τη λάθος μετάγγιση αίματος σε ασθενή