Λίγο μετά την δημοσίευση της ανακοίνωσής του ΑΣ ΠΑΟΚ για τη συμφωνία με τον Τέλη Μυστακίδη που θα αναλάβει με ίδια χρηματοδότησή την κατασκευή του νέου γηπέδου του δικεφάλου κοινοποιήθηκε και η πρώτη δήλωση του επιχειρηματία.
Συγκεκριμένα στη γραπτή του δήλωση αναφέρεται:
«Είναι χαρά μου και τιμή μου να πραγματοποιήσω το κοινό μας όραμα για να αποκτήσει ο Π.Α.Ο.Κ το σπίτι που του αξίζει. Η νέα Τούμπα θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης με προδιαγραφές UEFA, αντάξιο της εκατονταετούς ιστορίας της ομάδας μας. Θα είναι το γήπεδο στο οποίο θα μεγαλουργήσει η ποδοσφαιρική ομάδα της Π.Α.Ε. και όλα τα τμήματα του Α.Σ.
Χάρη στην άψογη συνεργασία μας με τον Α.Σ. η υλοποίηση του έργου θα είναι τάχιστη. Το όνειρο των χιλιάδων φιλάθλων μας στη Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο γίνεται τώρα πραγματικότητα».
Στο δελτίο Τύπου από το γραφείο του κυρίου Μυστακίδη σημειώνεται επίσης: Μια νέα εποχή ξεκινά για τον Π.Α.Ο.Κ. Μετά την εκφρασμένη, στην τελευταία Γ.Σ. της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., αδυναμία υλοποίησης της κατασκευής της νέας Τούμπας και μετά από την έκκληση του προέδρου του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ., ο κ. Αριστοτέλης Μυστακίδης αποφάσισε να χρηματοδοτήσει με ίδια κεφάλαια την κατασκευή του νέου μας γηπέδου.