Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Ελληνίδες θεές για το χρυσό στο πόλο - Υπέταξαν και τις ΗΠΑ με 14-10!

polo-gynaikes
Ελληνίδες θεές για το χρυσό στο πόλο - Υπέταξαν και τις ΗΠΑ με 14-10!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η ελληνική ομάδα περιμένει μία εκ των Ισπανίας ή Ουγγαρίας στον τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης

Συγκλονιστική Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, εκπληκτικές «γοργόνες», οι οποίες βλέπουν το χρυσό! Στον τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος υγρού στίβου προκρίθηκε η «γαλανόλευκη», επικρατώντας με 14-10 των ΗΠΑ.

Ένα εξαιρετικό παιχνίδια από τις παίκτριες του Χάρη Παυλίδη, οι οποίες παίρνουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά την πρόκριση σε τελικό διοργάνωσης και πλέον περιμένουν μία εκ των Ισπανίας ή Ουγγαρίας στον τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης.

Σε μισό λεπτό ισοφάριση και ελάχιστο προβάδισμα στο ημίχρονο

Ο ημιτελικός ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δίνουν βάση στην άμυνα και το επιθετικό κομμάτι να έπεται. Το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν πρώτες οι ΗΠΑ με την Λάινμπακ (0-1). Η αντίπαλος της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών κράτησε το προβάδισμα και στη συνέχεια, αν και κατάφερε να ισοφαρίσει ένα challenge από πάγκο γύρισε τη φάση πίσω με τους διαιτητές να καταλογίζουν πέναλτι για τις ΗΠΑ.

Η Φλιν διπλασίασε τα τέρματα της χώρα της, ωστόσο η ελληνική απάντηση ήταν εκπληκτική. Μέσα μισό λεπτό δύο γκολ των Σάντα και Ε. Πλευρίτου έφεραν το οκτάλεπτο στα ίσα το σκορ (2-2).

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 3-3, 5-2

Ελλάδα (Xάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Τριχά 1, Σάντα 3, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 3, Νίνου, Πάτρα 1, Σιούτη, Βασιλική Πλευρίτου 4, Τορνάρου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Κουρέτα, Τζούρκα.

ΗΠΑ (Άνταμ Κρικόριαν): Λόνγκαν, Στράικερ 1, Πρέντις, Πίρσον, Φλιν 1, Μποναγκουίντι, Σέκουλιτς, Νέουσχουλ 2, Ρέμερ 2, Λάινμπακ 2, Αουσμους 2, Γούντχεντ, Γουίλιαμς, Γκαζανίκα.

Πηγή: gazzetta.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πού έχει τσούχτρες στην Ελλάδα - Οι «επικίνδυνες» παραλίες στη Θεσσαλονίκη

Πυρκαγιά καθήλωσε τρένο για Θεσσαλονίκη – Έφυγε με 32 λεπτά καθυστέρηση