Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

EuroBasket 2025: Έλληνες και Κύπριοι τραγούδησαν μαζί τον εθνικό ύμνο – Δείτε βίντεο

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Χιλιάδες φίλαθλοι που γέμισαν το γήπεδο τραγούδησαν μαζί με τους αθλητές των δύο εθνικών ομάδων τον κοινό εθνικό ύμνο

Συγκίνηση επικράτησε στο κλειστό γήπεδο «Σπύρος Κυπριανού» πριν από την έναρξη της αναμέτρησης Κύπρου Ελλάδας για τη 2η αγωνιστική του τρίτου ομίλου του EuroBasket 2025.

Ο κοινός εθνικός ύμνος των δύο χωρών ακούστηκε σε live εκτέλεση από τον ερμηνευτή Σταύρο Κωνσταντίνου.

Χιλιάδες φίλαθλοι στο κατάμεστο γήπεδο της Λεμεσού σηκώθηκαν όρθιοι, τραγουδώντας μαζί με τους αθλητές τον κοινό εθνικό ύμνο, ενώ οι δύο ομάδες στέκονταν αντικριστά με φόντο τις σημαίες Ελλάδας και Κύπρου.

Η αποψινή αναμέτρηση είναι η πρώτη επίσημη μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας, ενώ μόλις η δεύτερη φορά που σε τελική φάση EuroBasket αναμετρώνται δύο χώρες με κοινό εθνικό ύμνο. Η πρώτη ήταν το 1939 στο ματς Φινλανδία – Εσθονία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ