Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

«Η Ζίμπρου είναι το φαβορί»

«Η Ζίμπρου είναι το φαβορί»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους Μολδαβούς, ενώ μίλησε και για όσα έγιναν με τον Γιώργο Τζαβέλλα και τον Μιγκέλ Βίτορ.

Έντονα προβληματισμένος απ' όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνον και τους Βίτορ-Τζαβέλλα εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τη Ζίμπρου (21/08 21.05) . Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε πως δεν υπήρχε κανένας λόγος να συμβούν όλα αυτά και πως θα ήθελε να είχε στην διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Όσον αφορά στην πρώτη "μονομαχία" με τη Ζίμπρου ο Αναστασιάδης έχρισε φαβορί τους Μολδαβούς, αφού όπως τόνισε έχουν περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για το γεγονός ότι η Ζίμπρου έχει περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια της: "Από μόνο του αυτό δίνει φαβορί την αντίπαλη ομάδα, ότι έχει δέκα επίσημα ματς στα πόδια της. Αυτό είναι μεγάλο αβαντάζ γι'αυτούς. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, πρέπει να πιάσουμε ένα πολύ καλό βαθμό απόδοσης για να ανταπεξέλθουμε σ'αυτό το κομμάτι. Για μένα είναι πολύ δύσκολο το ματς και απορώ πώς χαρακτηριστήκαμε εμείς φαβορί και όχι αυτοί. Για μένα η πρόκριση είναι 50-50. Έχουν το προβάδισμα των αγωνιστικών και είναι μία ομάδα που θέλει πάρα,πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Την έχω δει στους περισσότερους αγώνες που έχει παίξει, δεν σε φοβίζει αλλά σε προβληματίζει"

Για το τι γνωρίζει για το μολδαβικό ποδόσφαιρο και τι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον ΠΑΟΚ: "Είναι πολύ ψηλή ομάδα, πολύ δυνατή στον αέρα και στον τομέα αυτό πολύ ισχυρή. Δεν με ενδιαφέρει το μολδαβικό ποδόσφαιρο εμένα,με ενδιαφέρει η προετοιμασία"

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την προετοιμασία της ομάδας: "Ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος, δουλέψαμε όμως πολύ σκληρά και ελπίζω να ευοδωθεί η προσπάθεια αρχής γενομένης από αύριο"

Για αυτούς που λένε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί:  "Απορώ ότι γίνεται αυτό και από τον αντίπαλο. Που μας είδαν και ξέρουν πώς είμαστε το φαβορί. Καταλαβαίνω ότι θέλουν να μας φορτώσουν το άγχος,αλλά δεν θα γίνει αυτό πιστεύω".

Για το επεισόδιο με Βίτορ και Τζαβέλλα:  "Εγώ προβληματίζομαι γιατί έγιναν όλα αυτά, δεν υπήρχε κανείς λόγος, καμία αιτία. Πάντα από τα αρνητικά βγάζω το θετικό.Η Παναγιά πάντα έτσι το κάνει για να είναι για το καλό της ομάδας. Καλό θα ήταν να βρίσκονται όλα τα παιδιά εδώ, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Εμείς κάναμε την προετοιμασία μας και από εκεί και πέρα γίνεται αυτό θέλει ο Θεός"

Για τα επίπεδα ετοιμότητας της ομάδας του: "Αν πούμε 100% ότι είμαστε έτοιμοι θα είναι λάθος.Περιμένω να δω σε τι κατάσταση θα είμαστε αύριο. Άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα ματς".

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο ΠΑΟΚ θα βασιστεί στην Τούμπα»

Η εκτέλεση Αμερικανού πολίτη σοκάρει τη Δύση