Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εξόφλησης των οφειλών της προς το Ελληνικό Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, η ΚΑΕ κλείνει οριστικά ένα πολυετές κεφάλαιο οικονομικών εκκρεμοτήτων. Κατά την ανάληψη της ομάδας από τη «Black and Yellow Holdings», η διοίκηση είχε δεσμευτεί ότι η ΚΑΕ θα είναι απαλλαγμένη από παλαιά χρέη έως το τέλος του 2025.
Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson συνεχίζει σταθερά την προσπάθεια ενίσχυσης της οργανωτικής και αγωνιστικής παρουσίας της.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι στήριξαν και βοήθησαν την ομάδα στο διάστημα που προσπαθούσε να επιβιώσει, με χρέη εκατομμυρίων ευρώ στο παθητικό της.
Την Πέμπτη 27/11, πριν από τη συνάντηση της διοίκησης με τον Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθούν σχετικές δηλώσεις.
- Θεσσαλονίκη: Καταζητούμενος στο εξωτερικό ο διαρρήκτης που έπεσε από μπαλκόνι
- Αναστάτωση από οδηγό ΙΧ στη Θεσσαλονίκη: Ανάποδα σε μονοδρόμους για να γλυτώσει έλεγχο
- Άγριο ξύλο σε 15χρονους από ανηλίκους στη Θεσσαλονίκη - Πήγαν να τους ληστέψουν
- Θεσσαλονίκη: Ανοιχτά στο κοινό «μαθήματα» για τα συναισθήματα στο Θεαγένειο
