Την Λουντογκόρετς αντιμετωπίζει αυτή την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου ο ΠΑΟΚ στον κρίσιμο αγώνα για τη League Phase του Europa League, με οπαδούς του Δικεφάλου να ετοιμάζονται να δώσουν το παρών στο Ράζγκαρντ της Βουλγαρίας. Ερωτηματικό για το ταξίδι τους ωστόσο για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας τους, αποτελούσαν τα μπλόκα των αγροτών κυρίως στα σύνορα με τη γειτονική χώρα στον Προμαχώνα.
Νωρίτερα ωστόσο έγινε γνωστό πως οι αγρότες στο μπλόκο του Προμαχώνα δεν επιθυμούν να σταματήσουν τους φίλους του ΠΑΟΚ, επιτρέποντας τους ανεμπόδιστα το ταξίδι με τα πούλμαν και με ΙΧ για την αγαπημένη τους ομάδα.
Συγκεκριμένα στο Ράδιο Θεσσαλονίκη μίλησε ο επικεφαλής των αγροτικών κινητοποιήσεων στον Προμαχώνα, Γιάννης Τουρτούρας λέγοντας: «Για να σας το πω… κωδικοποιημένα, στις Σέρρες είμαστε όλοι ΠΑΟΚτσήδες». «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εμποδίσουμε τη διέλευση οποιουδήποτε φιλάθλου, είτε με ΙΧ είτε με λεωφορεία, για να ταξιδέψει στην Βουλγαρία. Θα περάσουν όλοι ελεύθερα. Εμείς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να στηρίζει να αιτήματά μας» τόνισε ο κ. Τουρτούρας.
