Στο αεροδρόμιο Μακεδονία έφτασε το βράδυ της Τρίτης (9/12) ο Μπριν Ταϊρί (1998, 1.88μ) για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο νέος GM του Δικεφάλου του Βορρά, Νίκος Μπουντούρης, ήταν αυτός που υποδέχθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος αναμένεται να περάσει ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Ο Ταϊρί ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην Ιγκοκέα, με την οποία είχε 16 πόντους, 2.6 ασίστ και 1.2 κλεψίματα σε πέντε ματς στην ABA League, όπως και 17.4 πόντους με 2 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο Basketball Champions League.
Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 12 εκατ. ευρώ
Εν τω μεταξύ, την πρώτη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον μπασκετικό ΠΑΟΚ αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Τέλης Μυστακίδης κατά το επόμενο διάστημα σύμφωνα με την ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ALPHA SPORTS αναμένεται να καταβάλει 12.000.000 ευρώ μετά την ανάληψη καθηκόντων από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Αναλυτικά:
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι αμέσως μετά την ανάληψη καθηκόντων από το νέο αιρετό Διοικητικό Συμβούλιο θα κινήσει τη διαδικασία Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών ύψους 12.000.000 ευρώ την οποία θα καλύψει εξ ολοκλήρου η μεγαλομέτοχος ALPHA SPORTS του κ. Τέλη Μυστακίδη».
- Τροχαίο με τραυματία στη Θεσσαλονίκη – «Τρελή» πορεία ΙΧ, έπεσε σε τοίχο
- Αυτή είναι η «Σιβηρία» της Ελλάδας – Το χωριό όπου ο χειμώνας διαρκεί 7 μήνες
- Αγρότες: Τρακτέρ πηγαίνουν στο λιμάνι Βόλου – Θαλάσσιος αποκλεισμός από αλιείς
- ΚΤΕΛ: Καθυστερήσεις μέχρι 2 ώρες στο Θεσσαλονίκη - Αθήνα, λόγω των μπλόκων
