Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Ετοιμος με... απουσίες για Νίκη ο ΠΑΟΚ

Ετοιμος με... απουσίες για Νίκη ο ΠΑΟΚ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Στην Τούμπα ολοκληρώθηκε χθες Παρασκευή (12/9) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα κόντρα στη Νίκη Βόλου με τον Αγγελο Αναστασιάδη να ρίχνει το βάρος στην τακτική και τις στημένες φάσεις μέσα από οικογενειακό δίτερμα.

Για την σημερινή αναμέτρηση (13/9) δεν υπολογίζονται ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις στο ισχίο και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει των συνεχόμενων δύσκολων αναμετρήσεων, αλλά και ο Εγιάλ Γκολάσα ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα και κρίθηκε σκόπιμο να μην παίξει κόντρα στη Νίκη Βόλου προκειμένου να μην υπάρξει ρίσκο τυχόν υποτροπής.

Εκτός επίσης, είναι οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Χέντβιγκες Μαντούρο που είναι ακόμα σε στάδιο αποθεραπείας, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την ίωση που τον ταλαιπωρεί και ο Κυριάκος Σαββίδης που θα αγωνιστεί με την Κ20.

Μετά το τέλος της προπόνησης όλη η ομάδα δείπνησε στο lounge της κερκίδας των επισήμων της Τούμπας. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 11:00 το πρωί οπότε θα μεταβούν στο Μακεδονία Palace.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
12/09/14, 21:54: Είναι αλήθεια, ανανέωσε ο Κλάους

Ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα και στα… «λάθη»