Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέο έμφραγμα υπέστη ο Μιρτσέα Λουτσέσκου - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Xρειάστηκε 3 φορές ανάνηψη, ενώ θα του γίνει στεφανιογραφία για να διαπιστωθεί αν και πόσες αρτηρίες του έχουν βουλώσει

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την υγεία του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ο 80χρονος προπονητής, που είχε την περασμένη Κυριακή λιποθυμικό επεισόδιο και έκτοτε νοσηλευόταν, υπέστη το πρωί της Παρασκευής οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Για καλή του τύχη, το έπαθε στο νοσοκομείο και οι γιατροί κατάφεραν να τον σώσουν, ωστόσο νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας και η κατάστασή του κρίνεται πολύ σοβαρή.

Σύμφωνα με ρουμανικά ΜΜΕ, χρειάστηκε τρεις φορές να του γίνει ανάνηψη, ενώ θα του γίνει στεφανιογραφία για να διαπιστωθεί αν και πόσες αρτηρίες του έχουν βουλώσει. Υπενθυμίζεται πως το 2009 είχε υποστεί έμφραγμα και υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση στο Ντόνετσκ.

Μόλις την Τρίτη στον πατέρα του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν, είχε τοποθετηθεί απινιδωτής για να διασφαλιστεί ότι δεν θα υποστεί ανακοπή και θα σταθεροποιηθούν οι παλμοί του.

Η ρουμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου χθες ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας τους, καθώς δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας, με το τελευταίο του παιχνίδι να ήταν αυτό με την Τουρκία για τα playoffs πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πηγή: sport-fm.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ανακαινίζω 2026»: Χιλιάδες νέοι δικαιούχοι – Ποιες οι 2 μεγάλες αλλαγές στα κριτήρια
Διευρύνονται οι δικαιούχοι του προγράμματος με χαλάρωση των όρων για κλειστές κατοικίες και συνιδιοκτησίες
«Ανακαινίζω 2026»: Χιλιάδες νέοι δικαιούχοι – Ποιες οι 2 μεγάλες αλλαγές στα κριτήρια
thermoplixia-kaysonas
Καμίνι περιοχή λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη – Στους 40,9 βαθμούς χθες η θερμοκρασία
Η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε τους 40 βαθμούς σε 24 μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Καμίνι περιοχή λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη – Στους 40,9 βαθμούς χθες η θερμοκρασία
Αυξάνονται τα «φέσια» του δημοσίου: Χρωστάει 3,7 δισ. ευρώ - Ποιοι περιμένουν χρήματα
Νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία και δήμοι διογκώνουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ενώ 719 εκατ. ευρώ σε επιστροφές φόρων παραμένουν σε εκκρεμότητα
Αυξάνονται τα «φέσια» του δημοσίου: Χρωστάει 3,7 δισ. ευρώ - Ποιοι περιμένουν χρήματα