Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Final Four: Άνοιξε ο σταθμός Φάληρο - «Φρούριο» η Αθήνα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία

Άνοιξε ο σταθμός της Γραμμής 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) Φάληρο, με την κυκλοφορία να διεξάγεται πλέον κανονικά σε όλο το δίκτυο ενόψει της διεξαγωγής του Final Four στο T-Center.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από εντολή της ΕΛ.ΑΣ., έκλεισαν νωρίτερα ο σταθμός Θησείο από τις 13:00 και ο σταθμός Φάληρο από τις 14:00 προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση φιλάθλων προς τον σταθμό Ειρήνη με ειδικά δρομολόγια συρμών, που δεν πραγματοποιούσαν στάση στους ενδιάμεσους σταθμούς.

Δείτε βίντεο της ΕΡΤ:


 

Φρούριο η Αθήνα με 4.000 αστυνομικούς

Τουλάχιστον 4.000 αστυνομικοί ένστολοι και με πολιτικά, 600 κάμερες, drone και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά Κ-9, θα συνδράμουν στο επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τη διεξαγωγή του Final Four της EuroLeague στο ΟΑΚΑ που αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 17.000 φίλαθλοι.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης θα λειτουργεί στο Ο.Α.Κ.Α. ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων με στόχο τη διαρκή επιχειρησιακή παρακολούθηση, την άμεση ανταλλαγή πληροφοριών, την ταχεία και αποτελεσματική διαχείριση οποιουδήποτε περιστατικού», τόνισε σχετικά ο υποστράτηγος Αθανάσιος Κάμπρας, Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής.

Στο ΟΑΚΑ θα λειτουργεί ένα ενιαίο κέντρο επιχειρήσεων για την παρακολούθηση της όλης επιχείρησης στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, ενώ αυξημένα αναμένονται τα μέτρα ήδη από σήμερα τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στον Πειραιά για την ασφαλή μετακίνηση των αποστολών των τεσσάρων φιναλίστ, όσο και των φιλάθλων τους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ