Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν απόψε πριν τον μεγάλο τελικό της Εuroleague στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεαλ με σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, και τον πρώην γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη.
Οι δύο άνδρες ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση, η οποία -σύμφωνα με μαρτυρίες- κατέληξε σε χειροδικίες, με αποτέλεσμα να σκιστεί η μπλούζα του προέδρου της ΠΑΕ.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η ένταση μεταξύ του Κώστα Καραπαπά και του Γρηγόρη Δημητριάδη με φωνές μεταξύ τους.
Λίγο αργότερα στο σημείο βρέθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τα αίματα να ανάβουν. Η αντιπαράθεση ξέφυγε, με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν ύβρεις και να πιάνονται στα χέρια, ενώ φαίνεται εκτοξεύτηκε και ποτήρι προς την πλευρά του Δημητριάδη.
Από τη συμπλοκή σκίστηκε η μπλούζα του Μαρινάκη, ο οποίος αρχικά φορούσε άσπρη. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε στις κερκίδες με μαύρη μπλούζα.
Δείτε βίντεο:
- Πατροκτονία στη Θεσσαλονίκη: 30χρονος ομολόγησε πως σκότωσε τον πατέρα του
- Δρόμοι ποτάμια από ξαφνική μπόρα στη Θεσσαλονίκη - Για 2η μέρα (VIDEO)
- Νετανιάχου: H ΑΙ εικόνα μαζί με Τραμπ – «Το Ιράν δεν θα αποκτήσει ποτέ πυρηνικό όπλο»
- Βρετανίδα μετακόμισε μόνιμα στη Λευκάδα με την οικογένειά της - «Ζείτε στον παράδεισο»
