Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Αργεντινή: Χάνει το Μουντιάλ ο Μπαλέρντι

Αργεντινή: Χάνει το Μουντιάλ ο Μπαλέρντι
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Για ποιο λόγο - Τι θα γίνει με την αντικατάστασή του

Σοβαρό πλήγμα για την Αργεντινή ενώ απομένουν πέντε ημέρες για τη σέντρα του Μουντιάλ 2026.

Όπως έγινε γνωστό ο διεθνής αμυντικός της Μαρσέιγ, Λεονάρντο Μπαλέρντι, δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την «Αλμπισελέστε» στο Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω τραυματισμού, χωρίς προς το παρόν να έχει ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της «χώρας του τανγκό» ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Μπαλέρντι υπέστη μυϊκό τραυματισμό στον υποκνημίδιο μυ του δεξιού ποδιού κι ως εκ τούτου, δεν θα αποτελέσει μέρος της αποστολής που θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ των ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικού, όπου η Αργεντινή θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της.

Στην ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία ευχήθηκε στον παίκτη ταχεία ανάρρωση και τον ενθάρρυνε να επιστρέψει σύντομα στην αγωνιστική δράση.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός είχε συμπεριληφθεί στην τελική αποστολή της Αργεντινής μετά από μία πολύ καλή σεζόν με τη Μαρσέιγ, όπου πραγματοποίησε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Μέχρι στιγμής μετρά 11 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς ρεύμα για 7,5 ώρες αύριο περιοχή στη Θεσσαλονίκη
reyma

Αλλάζει εποχή ο ΠΑΟΚ: Ο Λέο Μάτος επιστρέφει στην Τούμπα - Στο «τιμόνι» με Βιεϊρίνια