Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

O «Βασιλιάς Κάζου» έβαλε γκολ στα 59 του

Καζουγιόσι Μιούρα
O «Βασιλιάς Κάζου» έβαλε γκολ στα 59 του
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ήταν το πρώτο γκολ του Μιούρα σε αγώνες από τον Νοέμβριο του 2022

 Την ώρα που οι περισσότεροι συνομήλικοι του, ετοιμάζουν τα χαρτιά τους για την... σύνταξη, ο Καζουγιόσι Μιούρα εξακολουθεί να «βρίσκει δίχτυα». Ο 59χρονος (!)  Ιάπωνας επιθετικός, πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, καθώς σκόραρε στην εμφατική νίκη της Φουκουσίμα Γιουνάιτεντ επί της Ιβάκι Φουρουκάβα με 7-0, που σήμανε και την πρόκριση της ομάδας του στο Κύπελλο Αυτοκράτορα.

Ο Μιούρα, γνωστός ως «Βασιλιάς Κάζου», σκόραρε στο 52ο λεπτό διαμορφώνοντας το 5-0, σε ηλικία 59 ετών και 149 ημερών, προκαλώντας τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του στο γήπεδο και στον πάγκο, πριν ο βετεράνος επιθετικός αντικατασταθεί τρία λεπτά αργότερα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ήταν το πρώτο γκολ του Μιούρα σε αγώνες από τον Νοέμβριο του 2022, όταν σκόραρε για την Σουζούκα, που τώρα ονομάζεται Ατλέτικο Σουζούκα. Ο πρώην διεθνής Ιάπωνας διάγει την 42η (!) σεζόν ως επαγγελματίας, αφού επέκτεινε τη θητεία του ως δανεικός με την τρίτης κατηγορίας Φουκουσίμα Γιουνάιτεντ μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Παράταση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη γέφυρα Λουδία

Η Εθνική Πόλο στην κορυφή του κόσμου: Χρυσή η Ελλάδα – Το γκολ που «βύθισε» την Ουγγαρία
Εθνική Πόλο