Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

«Άλμα» της εθνικής Ελλάδος στο FIFA Ranking: Ανέβηκε 5 θέσεις

Ethniki
«Άλμα» της εθνικής Ελλάδος στο FIFA Ranking: Ανέβηκε 5 θέσεις
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μετά τα 4 πολύ καλά αποτελέσματα με Σερβία Γερμανία και Ολλανδία

Η Εθνική Ελλάδας δήλωσε παρούσα για πρώτη φορά στην ιστορία της στην League A του Nations League και έδειξε πως μόνο τυχαία δεν βρέθηκε εκεί, αφού παρά το γεγονός πως βρέθηκε στον 2ο όμιλο μαζί με τα παραδοσιακά μεγαθήρια Γερμανία και Ολλανδία ήταν εξαιρετική κατά τη διάρκεια του παραθύρου του Οκτωβρίου.

Σε αυτό το διάστημα πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Σερβίας, πήρε τέσσερις βαθμούς σε δύο ματς απέναντι στην Μάνσαφτ του Κλοπ και δεν ηττήθηκε από τους οράνιε του Τσάβι, με τη συγκομιδή των 8 βαθμών όχι μόνο να την φέρνει πολύ κοντά σε πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης αλλά να την απογειώνει και στην κατάταξη της FIFA.

Σε σύγκριση με τη θέση που βρισκόταν τον περασμένο Ιούλιο, ο Οκτώβριος του 2026 την βρήκε να ανεβαίνει 5 θέσεις για να αναρριχηθεί στην 41η θέση, με την γαλανόλευκη να είναι η ομάδα με τη δεύτερη καλύτερη βελτίωση στο FIFA Ranking (5η θέσεις ανέβηκε και η Μοζαμβίκη) μετά από το Μάλι, την Νότια Αφρική και την Βόρεια Ιρλανδία που είχαν άνοδο έξι θέσεων.

Πηγή: sport24.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Eurocup: Κυρίαρχος Άρης «πάτησε» τη Μπούργκος με 93-80 στο «καυτό» «Παλέ»
aris

Καρκίνος παχέος εντέρου: Τα 5 σιωπηλά σημάδια που δεν πρέπει να αγνοούμε
karkinos paxeos enterou