Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Ηρακλής: «Πάτησε» 71-53 την Καρδίτσα στο «καυτό» Ιβανώφειο

Ηρακλής
Ηρακλής: «Πάτησε» 71-53 την Καρδίτσα στο «καυτό» Ιβανώφειο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Πρωταγωνιστής ο Ντόντρεζ Στάιλς με 24 πόντους

Ο Ηρακλής, με το μάτι να γυαλίζει, παρέσυρε την Καρδίτσα, βάζοντας απότομο φρένο στο νικηφόρο σερί της με τον πλέον εμφατικό τρόπο, καθώς επικράτησε με 71-53 για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Την πρώτη τους νίκη στη φετινή σεζόν πανηγύρισαν οι Θεσσαλονικείς, μαζί με τον κόσμο τους, ο οποίος δημιούργησε μια μαγευτική ατμόσφαιρα στο Ιβανώφειο, μετατρέποντάς το σε… καμίνι. Από την άλλη πλευρά, η Καρδίτσα γνώρισε την πρώτη της ήττα για φέτος, δεχόμενη μια απότομη προσγείωση μετά το νικηφόρο ξεκίνημά της.

Απίθανο παιχνίδι πραγματοποίησε ο Ντόντρεζ Στάιλς, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ, παίρνοντας τον Ηρακλή από το χέρι και οδηγώντας τον στη νίκη. Ο Αμερικανός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και δύο ασίστ, αποτελώντας τον απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Από την απέναντι πλευρά, ο Τέρνερ ήταν ο κορυφαίος της Καρδίτσας, με τον Αμερικανό να πετυχαίνει 14 πόντους και να μαζεύει παράλληλα τρία ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 12-10, 23-29, 52-46, 71-53

Πηγή: alphanews

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σπάνιο ροζ διαμάντι εκτίθεται στη Γαλλία: Κλάπηκε πριν 100 χρόνια- Το είχαν κρύψει σε ένα... μήλο
διαμάντια

Σοβαρό ατύχημα σε κυνήγι στην Κοζάνη - Άνδρας τραυματίστηκε από πυρά