Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Η πρώτη του Κάμπος και η προειδοποίηση του Γαλανού

Η πρώτη του Κάμπος και η προειδοποίηση του Γαλανού
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Ανακοινώθηκε και έπιασε άμεσα δουλειά. Ο λόγος για τον Πάουλο Κάμπος, ο οποίος αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Άρυ\η πήγε στο Νέο Ρύσιο χθες δίνοντας το «παρών» στην προπόνηση των «κίτρινων».

Αυτή επί της ουσίας περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα μεταξύ όσων δεν έπαιξαν στην ήττα από τη Δόξα Δράμας κόντρα στην ομάδα Νέων του συλλόγου.

Ο 57χρονος Βραζιλιάνος τεχνικός δεν θέλησε να διεξάγει ο ίδιος τη χθεσινή (3/11) προπόνηση, ωστόσο παρακολούθησε το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι, διακόπτοντας πολλές φορές την εξέλιξή του για να δώσει οδηγίες.

Ο Κάμπος είχε στο πλάι του τον Γιάννη Τοπαλίδη, που του έκανε μια πρώτη ενημέρωση, ενώ συζήτησε με το τεχνικό δίδυμο των Μπουγιουκλή - Σίτσα, οι οποίοι του έδωσαν και τη λίστα με τους παίκτες της πρώτης ομάδας που έπαιξαν στο φιλικό ώστε να έχει καλύτερη άποψη.

Το μήνυμα του Γαλανού στους αρχηγούς

Μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης κατέφτασε στο Δασυγένειο και Γιώργος Γαλανός, ο οποίος κάλεσε τους τρεις αρχηγούς του Άρη (Σουνά, Γιαννίτσης, Ψυχογιός) και τους έθεσε για ακόμη μία φορά προ των ευθυνών τους, ζητώντας να μεταφέρουν το μήνυμά του σε όλες τους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
O Tζαναbetης προτείνει...

Χάνει Φιορεντίνα και Παναθηναϊκό ο Μακ